Tolomeo Mega S

viseče svetiloASUSMEGA1BTEK-p
Začetki zgodbe o seriji svetil Tolomeo segajo v leto 1987, ko je Michele De Lucchi iskal popolno svetilo za nad svojo pisalno mizo, za katero je preživel ogromno svojega časa. Nastala je stabilna, elegantna in tehnično dovršena namizna luč, ki je 1989 prejela prestižno Compasso d’Oro nagrado za popolno kombinacijo oblikovanja in inženiringa.

Skupaj z Giancarlo Fassino je serijo razširil in danes najdemo Tolomeo svetilo za vsak prostor in priložnost. Vsem je skupna močna baza in nastavljiv senčnik. Luči so sestavljene iz aluminijastih rok, ki jih lahko poljubno nastavimo zaradi prefinjenega sistema jeklenih žic in vzmeti.

Tolomeo viseča svetilka bo kvalitetno osvetlila vsak prostor. Odlikuje jo kvaliteten italijanski design in na prvi pogled se zdi, da senčnik lebdi v prostoru, kot lampijon.

Na voljo v srebrni barvi s senčnikom iz svile ali pergamentnega papirja ter v črni s senčnikom iz črnega tekstila.
NA ZALOGI pri dobavitelju. Dostava v 2-4 tednih. Več informacij tukaj.

Cena

389,91 €
Povpraševanje

IP: IP20

Zatemnilnik: Da

Svetilo je na voljo brez vključene žarnice. Ob nakupu svetila se lahko odločite za nakup svetilu ustrezne žarnice energijskega razreda A++.

Material: kovina

Višina: max 2 m

Znamka: ARTEMIDE

Okov: E27

Napajanje: 220 - 240 V

Pri namestitvi in vzdrževanju izdelka prosimo, da sledite priloženim navodilom proizvajalca. V primeru, da so za namestitev potrebna posebna znanja, poiščite pomoč strokovnjaka. Za dodatna pojasnila smo vam vedno na voljo na info@planet-sveti.si.

El. jakost: 21 W LED ali 150 W HALO

Tolomeo Mega S

viseče svetiloASUSMEGA1BTEK-p