Viseča svetila

 1. Ultrathin
  Ultrathin viseče svetilo

  Cena

  48,89 €
  Tanka, elegantna in preprosta. Z LED konico ustvarja prijetno ambientalno osvetlitev.
 2. Lato S1
  Lato S1 viseče svetilo

  Cena

  72,18 €
  Lato je kolekcija elegantnih visečih svetil. So popolna kombinacija klasičnega in modernega designa in se zato odlično podajo v vsak prostor. Svetoba, ki jo oddajajo je prijetno razpršena.

  Na voljo je v treh različicah, vsaka izmed njih pa v dveh velikostih. Ker Lato svetilke odlično izgledajo v skupku večih, sta na voljo tudi dve različici s tremi lučmi - slednji potrebujeta tri žarnice.
 3. Nocci
  Nocci viseče svetilo

  Cena

  74,22 €
  Majhne krogle z LED svetlobo bodo vašemu prostoru dodale veliko osebnosti. Zaradi elegantnega in modernega designa se odlično podajo v vsak prostor. Oddajajo prijetno naravno svetlobo.

  Na voljo v dveh izvedbah - v večji, kjer so na vrvi tri krogle in v manjši, kjer je krogla le ena. Manjša izvedba je na voljo v črni in beli barvi.
 4. Elettra
  Elettra viseče svetilo

  Cena

  76,89 €
  Svetila Elettra spominjajo na drevesne veje, ki v prostoru visijo na finih jeklenih žicah. Jasen, minimalističen in dovršen design je dopolnjen z vrhunsko LED tehnologijo in vam omogoča, da pripeljete svetlobo točno tja, kamor si jo želite.

  Na voljo v večih visečih izvedbah in prav posebni “talni” izvedbi, ki je vpeta med tla in strop.
 5. Sicily S
  Sicily S viseče svetilo
  Cena 77,70 €
  Črna, prefinjena in elegantna. Sicily bo vsakemu prostoru prinesla moderni videz. Ni le lepa, je tudi vsestransko uporabna, saj lahko glavo svetilke, ki vsebuje LED vir svetlobe zavrtimo in tako osvetlitev prilagodimo lastnim željam.

  Na voljo v viseči, stenski, namizni in talni izvedbi; popolna izbira za vse, ki želite več različnih svetil v istem slogu.
 6. Inda
  Inda viseče svetilo

  Cena

  80,21 €
  Preprosto, elegantno in moderno viseče svetilo. Senčnik iz temnega stekla daje pridih futurističnosti. Svetloba je prijetna in točkovno usmerjena. Posebno fantastično izgledajo v skupini večih.

  Na voljo v črni in beli barvi - senčnik je v obeh primerih iz temnega stekla.
 7. Mond
  Mond viseče svetilo

  Cena

  85,06 €
  Mond je kompromis med elegantno klasičnim in vintage videzom. Spominja na luči, ki so osvetljevale domove naših babic. Zlata rozeta in narebrano steklo poskrbita, da Mond svetila izgledajo prefinjeno in se odlično podajo v vsak prostor.

  Na voljo v štirih visečih različicah - treh enojnih in eni, ki združuje vse tri. Mond luči namreč fantastično izgledajo v skupku večih. Pri izbiri žarnic bodite pozorni, da jih izberete ustrezno število; največja različica potrebuje tri žarnice, manjše pa eno.
 8. Prisma
  Prisma viseče svetilo

  Cena

  85,50 €
  Včasih je manj več. Prisma ni nič več, kot steklen difuzor, ki se spušča v prostor z zlate rozete, ampak je vse, kar bi si lahko želeli pri viseči luči - elegantna in brezčasno lepa.
 9. Nord
  Nord viseče svetilo

  Cena

  87,39 €
  Nord je kompromis med elegantno klasičnim in vintage videzom. Črni in rjav deli, skupaj z narebranim steklom poskrbijo, da Nord svetila izgledajo prefinjeno in se odlično podajo v vsak prostor. Prinašajo prijetno osvetlitev in pridih nostalgije.

  Na voljo v večih visečih različicah - nekatere so sestavljene iz ene same luči; druge pa združujejo več luči na isti rozeti. Nord svetila namreč odlično izgledajo v skupku večih. Pri izbiri žarnic bodite pozorni, da jih izberete ustrezno število, glede na izbrano različico.
 10. Obitar S2
  Obitar S2 viseče svetilo

  Cena

  103,71 €
  Prava izbira za vse, ki želite klastično svetilo, ki je še vseeno nekaj malo drugačnega. Orbitar so v kovinski okvir ujete steklene krogle, ki oddajajo nežno razpršeno svetlobo. Kombinacija kovine in nežnega stekla ter igra oblik jih dela zares posebne.

  Na voljo je v treh visečih različicah, pri različicami z dvema difuzorjema potrebujemo dve žarnici.

Elementi 1-12 od 49

na stran
Nastavi padajočo smer