Viseča svetila

  1. Skan
    Skan viseče svetilo

    Cena

    486,35 €
    Skan je viseče svetilo minimalističnega designa. Gre za vrnitev k osnovam in kombinacijo preprostih oblik in jasnih linij. Opremljeno je z LED virom svetlobe, ki oddaja prijetno in enakomerno svetlobo. Intenzivnost svetlobe lahko prilagodimo. Zaradi svojega elegantnega designa se pod v vsak prostor, odlično izgleda tudi, če združimo več skan svetil v skupino.

    Senčilo svetila je narejeno iz aluminija, ki je na voljo dveh velikostih (30 in 60 cm) in v šestih barvah: beli, črni, bež, rdeči, modri in zeleni.
  2. OK
    OK viseče svetilo

    Cena

    552,72 €
    OK je “sonce, ki visi na žici”. Sestavljen je iz napete jeklene žice (dolžine do 4 m), na katero je vpeta LED luč v obliki diska. Luč lahko premikamo po žici in jo obračamo v vse smeri. Možna je tudi zatemnitev. Zaradi teh lastnosti je OK neverjetno vsestransko svetilo, saj ga lahko popolnoma prilagodimo svojim potrebam.

    Na voljo je v štirih barvah: beli, rumeni, srebrni in črni.
  3. Mayfair S
    Mayfair S viseče svetilo

    Cena

    733,16 €
    Mayfair kolekcija predstavlja modern, inovativen pristop k tradicionalnemu designu svetil. Gre za novodobno različico svetil, ki so bila značilna za 19. stoletje. V ospredju je LED vir svetlobe in mnogo različnih senčnikov, zato Mayfair zlahka umestimo v vsak dom. Oddaja prijetno nedirektno svetlobo, katere intenzivnost lahko reguliramo z zatemnilnikom.

    Mayfair je na voljo v namizni, talni in dveh visečih izvedbah. Senčnik je iz jekla ali metakrilata. Metakrilatni senčnik je na voljo v zeleni in oranžni barvi; jeklen senčnik je na voljo v grafitno sivi, zlati, bakreni in beli barvi.
  4. North S
    North S viseče svetilo

    Cena

    847,23 €
    North viseče svetilo je znano po trikotni obliki aluminijastega senčila. Preprost in eleganten design odlično dopolni vsako jedilnico ali dnevno sobo. LED vir svetlobe lahko po želji zatemnimo in tako poskrbimo za osvetlitev po naših željah.

    North je na voljo v štirih barvah: črni, beli, bež in modri. Maksimalna dolžina kabla je dva metra.

Elementi 25-28 od 28

Stran
na stran
Nastavi padajočo smer