Viseča svetila

 1. Obitar S1
  Obitar S1 viseče svetilo

  Cena

  114,64 €
  Prava izbira za vse, ki želite klastično svetilo, ki je še vseeno nekaj malo drugačnega. Orbitar so v kovinski okvir ujete steklene krogle, ki oddajajo nežno razpršeno svetlobo. Kombinacija kovine in nežnega stekla ter igra oblik jih dela zares posebne.

  Na voljo je v treh visečih različicah.
 2. Lato S2
  Lato S2 viseče svetilo

  Cena

  117,96 €
  Lato je kolekcija elegantnih visečih svetil. So popolna kombinacija klasičnega in modernega designa in se zato odlično podajo v vsak prostor. Svetoba, ki jo oddajajo je prijetno razpršena.

  Na voljo je v treh različicah, vsaka izmed njih pa v dveh velikostih. Ker Lato svetilke odlično izgledajo v skupku večih, sta na voljo tudi dve različici s tremi lučmi.
 3. Boho
  Boho viseče svetilo

  Cena

  119,01 €
  Na površini steklenega senčnika Boho svetilk pride do igre teksture in lomljenja svetlobe. V kombinaciji z intenzivno rožnato zlato ali srebrno barvo, ustvarja Boho v prostoru prav posebno vzdušje.

  Na voljo v treh različnih oblikah, ki odlično izgledajo tudi združene skupaj. Vsaka izmed njih na voljo v srebrni in rožnato zlati barvi.
 4. Obitar S3
  Obitar S3 viseče svetilo

  Cena

  122,28 €
  Prava izbira za vse, ki želite klastično svetilo, ki je še vseeno nekaj malo drugačnega. Orbitar so v kovinski okvir ujete steklene krogle, ki oddajajo nežno razpršeno svetlobo. Kombinacija kovine in nežnega stekla ter igra oblik jih dela zares posebne.

  Na voljo je v treh visečih različicah.
 5. Goccio
  Goccio viseče svetilo

  Cena

  139,14 €
  Goccio se spušča proti tlom kot dežna kaplja. Zaradi elegantnega in modernega designa se odlično podajo v vsak prostor. Led lučka se skriva v notranjosti telesa svetilke in oddaja prijetno naravno svetlobo.

  Na voljo v dveh izvedbah - v večji, kjer je skupaj pet manjših luči in v manjši, kjer je le ena.
 6. Air
  Air viseče svetilo

  Cena

  149,00 €
  Če imate radi neobičajne oblike, vas bo Air nemudoma očaral. Ni bil izdelan v veliki tovarni, ampak je nastal pod rokami mojstrov. Navdih so iskali v naravnem gibanju milnih mehurčkov, ki se radi stikajo skupaj in ustvarjajo unikatne oblike.

  Opalno belo steklo v kombinaciji z nesimetričnimi linijami ustvarja nežno zaokroženo svetlobo, ki osvetli celo sobo. Ker svetloba prehaja iz senčnika v vse smeri, ustvarja vtis večjega prostora.

  Air je na voljo v treh velikostih. Odlično izgleda posamezno ali v skupini večih velikosti.
 7. Perleto S
  Perleto S viseče svetilo

  Cena

  153,66 €
  Kolekcija Perleto je združitev funkcionalnosti in designa. Zaokrožen difuzor iz aluminija in umetne mase je jasnih linij in preprostega, vendar modernega videza. Zaradi svojega ne vpadljivega videza je odlična izbira tudi za poslovne prostore.

  Na voljo je v viseči in stropni verziji. Vsaka izmed njuju je na voljo v večih barvah in dveh velikostih. Različica s premerom 35 cm potrebuje za delovanje dve žarnice, različica s premerom 48 cm pa tri.
 8. Hunter
  Hunter viseče svetilo

  Cena

  158,58 €
  Črn aluminij in temno prozorno steklo - Hunter bo vašemu prostoru zagotovo dodal pridih elegance. Minimalističen in jasen design bo zadovoljil tudi najzahtevnejše, saj je Hunter pravi stilski dodatek in ne le svetilo.

  Na voljo je v dveh velikostih: manjši s premerom 35 cm in večji s premerim 25 cm.
 9. Breda
  Breda viseče svetilo

  Cena

  168,44 €
  Breda je prava izbira za vse tiste, ki želite nekaj klasičnega, vendar z več osebnosti. Klasičen aluminijast krog je na enem delu prekinjen, kar daje svetilu pridih futurističnosti. LED trak je vgrajen na notranjo stran svetila in oddaja enakomerno naravno svetlobo.
 10. NH 1217
  NH 1217 viseče svetilo
  Cena 188,73 €
  Praktično, vsestransko in elegantno svetilo. Svetlobo oddaja skozi ročno narejeno stekleno kroglo, ki počiva na podstavku iz brušene medenine. Zaradi svoje posebne oblike lahko to luč postavimo na tla ali na mizo na več različnih načinov. NH1217 lahko zaradi posebne oblike podstavka celo obesimo na steno.

  Oddaja prijetno toplo ambientalno svetlobo in je posebno primerna za spalnice in dnevne sobe.
 11. Wan S
  Wan S

  Cena

  195,99 €
  “Wan” je japonska beseda za skledo in ravno ta oblika je osnova designa Wan svetila. Majhno, ampak izjemno univerzalno svetilo. Oddaja direktno svetlobo, vendar je izdelano na način, ki poskrbi, da ne pride do bleščanja.

  Na voljo je v črni in beli barvi, v stropni in viseči izvedbi.
 12. Rando Thin S
  Rando Thin S viseče svetilo

  Cena

  200,83 €
  Rando Thin je moderna izvedba klasičnih svetil. Design ostaja enostaven in eleganten, vendar zaradi aluminijastega okvirja izgleda prefinjeno. Napredna LED tehnologija oddaja prijetno naravno svetlobo, katere intenzivnost lahko prilagodimo z zatemnilnikom.

  Na voljo je v viseči in stropni izvedbi, obe pa sta na voljo v več barvah okvirja, velikostih in temperaturah svetlobe.

Elementi 13-24 od 49

na stran
Nastavi padajočo smer