Produkti

  1. Gon
    Gon stropno svetilo

    Cena

    78,39 €
    Svetila Gon so znana predvsem po svoji vsestranskosti. LED tehnologija zagotavlja enakomerno in prijetno svetlobo, ki jo lahko zaradi posebnega sistema v bazi svetila usmerimo tja, kjer jo potrebujemo in želimo.

    Gon je na voljo kot svetilo z eno lučjo, z dvema ali s štirimi. Vsako luč v svetilu lahko prilagajamo individualno. Vsaka verzija je na voljo v beli in črni barvi.
  2. Senda
    Senda stensko svetilo

    Cena

    78,99 €
    Majhna in nevpadljiva stenska svetilka, ki se odlično poda na rob postelje ali kjerkoli drugje, kjer želite točkovno osvetlitev. Oddaja prijetno enakomerno svetlobo. Ima tudi USB vhod, ki omogoča polnjenje kompatibilnih naprav.

    Na voljo v črni in beli barvi.
  3. Inda
    Inda viseče svetilo

    Cena

    80,21 €
    Preprosto, elegantno in moderno viseče svetilo. Senčnik iz temnega stekla daje pridih futurističnosti. Svetloba je prijetna in točkovno usmerjena. Posebno fantastično izgledajo v skupini večih.

    Na voljo v črni in beli barvi - senčnik je v obeh primerih iz temnega stekla.
  4. Moon
    Moon stropno svetilo

    Cena

    81,92 €
    Okroglo stropno svetilo preprostega elegantnega videza. Bel difuzor iz dveh plasti stekla poskrbi za prijetno razpršeno svetlobo. Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP44) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici ali zunaj.

    Na voljo v več velikostih. Vsaka velikost ponuja tudi različne možnosti zatemnitve in je na voljo v različnih barvah svetlobe.
  5. Square
    Square stropno svetilo

    Cena

    82,72 €
    Kvadratno stropno svetilo preprostega elegantnega videza. Bel difuzor iz umetne mase poskrbi za prijetno razpršeno svetlobo. Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP54) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici ali zunaj.

    Na voljo v običajni različici ali različici s senzorjem gibanja. Obe ponujata možnost prilagajanja temperature svetlobe vse od 3000 K do 6500 K.
  6. Mond
    Mond viseče svetilo

    Cena

    85,06 €
    Mond je kompromis med elegantno klasičnim in vintage videzom. Spominja na luči, ki so osvetljevale domove naših babic. Zlata rozeta in narebrano steklo poskrbita, da Mond svetila izgledajo prefinjeno in se odlično podajo v vsak prostor.

    Na voljo v štirih visečih različicah - treh enojnih in eni, ki združuje vse tri. Mond luči namreč fantastično izgledajo v skupku večih. Pri izbiri žarnic bodite pozorni, da jih izberete ustrezno število; največja različica potrebuje tri žarnice, manjše pa eno.
  7. Prisma
    Prisma viseče svetilo

    Cena

    85,50 €
    Včasih je manj več. Prisma ni nič več, kot steklen difuzor, ki se spušča v prostor z zlate rozete, ampak je vse, kar bi si lahko želeli pri viseči luči - elegantna in brezčasno lepa.
  8. Nord
    Nord viseče svetilo

    Cena

    87,39 €
    Nord je kompromis med elegantno klasičnim in vintage videzom. Črni in rjav deli, skupaj z narebranim steklom poskrbijo, da Nord svetila izgledajo prefinjeno in se odlično podajo v vsak prostor. Prinašajo prijetno osvetlitev in pridih nostalgije.

    Na voljo v večih visečih različicah - nekatere so sestavljene iz ene same luči; druge pa združujejo več luči na isti rozeti. Nord svetila namreč odlično izgledajo v skupku večih. Pri izbiri žarnic bodite pozorni, da jih izberete ustrezno število, glede na izbrano različico.
  9. Lampadina
    Lampadina namizno svetilo

    Cena

    88,77 €
    110,96 €
    Namizna svetilka Lampadina je znana po svojem industrijskem videzu s pridihom igrivosti. Že samo ime opisuje njen izgled, saj »lampadina« v italijanščini pomeni žarnica. Del žarnice je popeskan in zato Lampadina prostor osvetljuje s prijetno razpršeno svetlobo. Aluminijast podstavek služi navijanju odvečnega kabla, ki je dolg 230 cm in nam daje ogromno svobode pri postavitvi svetilke.

    Na voljo je šestih barvnih različic: bela, črna, zelena, turkizna, oranžna in vijolična.
  10. Mondrian
    Mondrian stensko svetilo

    Cena

    90,33 €
    Elegantno, minimalistično in hkrati super zmogljivo svetilo z usmerjeno svetlobo. Popolna izbira za nad kopalniško ogledalo ali delovno površino, saj je oblikovana tako, da prenaša škropljenje vode.

    Na voljo v večji različici dolgi 62 cm in manjši dolgi 41,5 cm. Obe sta na voljo v črni in beli barvi.
  11. Laysan
    Laysan namizno svetilo
    Cena 92,50 €
    Laysan je namizna svetilka za tiste, ki hočete le najboljše in pričakujete kar največ. Omogoča regulacijo intenzivnosti in temperature svetlobe (od tople rumene do hladne modre) - za vsako je na voljo kar šest stopenj. Vgrajen ima časovnik in USB vhod, ki omogoča polnjenje kompatibilnih naprav. Svetilko upravljamo kar na dotik.
    Eleganten in minimalističen design v temno sivi barvi se odlično poda v vsak prostor in doprinese k modernemu in profesionalnemu videzu.

Elementi 37-48 od 171

na stran
Nastavi padajočo smer