Produkti

  1. Noor
    Noor stensko svetilo

    Cena

    62,38 €
    Elegantno, minimalistično in hkrati super zmogljivo svetilo. Popolna izbira za nad kopalniško ogledalo ali delovno površino, saj je oblikovana tako, da prenaša škropljenje vode.

    Na voljo v treh različicah z različnimi stranskimi zaključki.
  2. Ray
    Ray namizno svetilo

    Cena

    66,15 €
    Majhna prenosna svetilka, ki je več kot le to. Ne le, da bo prostor osvetlila - predvaja tudi glasbo! S pomočjo bluetooth se enostavno povežemo s svetilko, ki nato služi kot prenosni zvočnik. Ima celo priročno nosilo, ki nam omogoči, da jo lahko obesimo in nesemo s sabo kamorkoli. Omogoča nam upravljanje predvajalnika glasbe in prilagajanje intenzivnosti svetlobe. Polni se preprosto preko priloženega Micro USB kabla.

    Po tistem, ko boste preizkusili Ray, pikniki, kampiranje ali druženje na terasi ne bo več nikoli enako.

    Na voljo v belo črni ali belo sivi barvi.
  3. Maya
    Maya namizno svetilo

    Cena

    66,15 €
    Majhna prenosna svetilka, ki je več kot le to. Ne le, da bo prostor osvetlila - predvaja tudi glasbo! S pomočjo bluetooth se enostavno povežemo s svetilko, ki nato služi kot prenosni zvočnik. Ima celo priročno nosilo, ki nam omogoči, da jo lahko obesimo in nesemo s sabo kamorkoli.

    Omogoča nam upravljanje predvajalnika glasbe in prilagajanje intenzivnosti svetlobe. Polni se preprosto preko priloženega Micro USB kabla. Po tistem, ko boste preizkusili Mayo, pikniki, kampiranje ali druženje na terasi ne bo več nikoli enako.

    Na voljo v belo črni ali belo sivi barvi.
  4. Boston LED
    Boston LED stropno svetilo

    Cena

    66,56 €
    Moderno stropno svetilo. Eleganten in minimalističen design ga dela izjemno univerzalnega, poda se namreč v vsak prostor. Spodnji del lahko zavrtimo in svetlobo usmerimo tja, kjer jo najbolj potrebujemo.

    Na voljo v črni in beli barvi. Različica, ki si jo ravno ogledujete deluje s pomočjo integriranega LED sistema. Na voljo imamo tudi malo manjšo različico, ki za svoje delovanje uporablja GU10 žarnico.
  5. Raccio W
    Raccio W stensko svetilo

    Cena

    69,82 €
    Kolekcija Raccio je sestavljena iz svetil prefinjenega in elegantnega videza. Kovinske “palice” opremljene z LED tehnologijo so kombinacija modernega in brezčasnega designa.

    So popolna izbira za vse, ki si želite svoj dom opremiti v koherentnem videzu, saj so na voljo v več različnih visečih ter stenskih izvedbah in v Vse različice najdemo v zlati in črni barvi.
  6. Sicily W
    Sicily W stensko svetilo
    Cena 70,84 €
    Črna, prefinjena in elegantna. Sicily bo vsakemu prostoru prinesla moderni videz. Ni le lepa, je tudi vsestransko uporabna, saj lahko glavo svetilke, ki vsebuje LED vir svetlobe zavrtimo in tako osvetlitev prilagodimo lastnim željam.

    Na voljo v viseči, stenski, namizni in talni izvedbi; popolna izbira za vse, ki želite več različnih svetil v istem slogu.
  7. Lato S1
    Lato S1 viseče svetilo

    Cena

    72,18 €
    Lato je kolekcija elegantnih visečih svetil. So popolna kombinacija klasičnega in modernega designa in se zato odlično podajo v vsak prostor. Svetoba, ki jo oddajajo je prijetno razpršena.

    Na voljo je v treh različicah, vsaka izmed njih pa v dveh velikostih. Ker Lato svetilke odlično izgledajo v skupku večih, sta na voljo tudi dve različici s tremi lučmi - slednji potrebujeta tri žarnice.
  8. Astrid
    Astrid stensko svetilo

    Cena

    74,02 €
    Minimalistično stensko svetilo okrogle oblike in jasnega designa, zaradi česar je primerna za prav vsak prostor. S pomočjo LED tehnologije oddaja prijetno razpršeno indirektno svetlobo in ustvarja čudovito ambientalno osvetlitev.

    Na voljo v beli barvi in v dveh velikostih: manjši s premerom 13,5 cm in večji s premerim 18 cm.
  9. Nocci
    Nocci viseče svetilo

    Cena

    74,22 €
    Majhne krogle z LED svetlobo bodo vašemu prostoru dodale veliko osebnosti. Zaradi elegantnega in modernega designa se odlično podajo v vsak prostor. Oddajajo prijetno naravno svetlobo.

    Na voljo v dveh izvedbah - v večji, kjer so na vrvi tri krogle in v manjši, kjer je krogla le ena. Manjša izvedba je na voljo v črni in beli barvi.
  10. Elettra
    Elettra viseče svetilo

    Cena

    76,89 €
    Svetila Elettra spominjajo na drevesne veje, ki v prostoru visijo na finih jeklenih žicah. Jasen, minimalističen in dovršen design je dopolnjen z vrhunsko LED tehnologijo in vam omogoča, da pripeljete svetlobo točno tja, kamor si jo želite.

    Na voljo v večih visečih izvedbah in prav posebni “talni” izvedbi, ki je vpeta med tla in strop.
  11. Sicily S
    Sicily S viseče svetilo
    Cena 77,70 €
    Črna, prefinjena in elegantna. Sicily bo vsakemu prostoru prinesla moderni videz. Ni le lepa, je tudi vsestransko uporabna, saj lahko glavo svetilke, ki vsebuje LED vir svetlobe zavrtimo in tako osvetlitev prilagodimo lastnim željam.

    Na voljo v viseči, stenski, namizni in talni izvedbi; popolna izbira za vse, ki želite več različnih svetil v istem slogu.

Elementi 25-36 od 171

na stran
Nastavi padajočo smer