Zunaj

  1. June F
    June F talno svetilo

    Cena

    624,27 €
    June zunanje svetilke so svojo inspiracijo črpale iz tradicionalnih lantern. Talna svetilka je odporna na vremenske vpliva in popolna izbira za osvetlitev dovoznih poti, teras ali vrtov. Oddaja toplo ambientalno svetlobo.

    Na voljo je v nižji (80 cm) in višji (120 cm) izvedbi. Narejene so iz aluminija, svetlobo pa oddajajo skozi steklen difuzor.
  2. In Vitro Unplugged
    In Vitro Unplugged namizno svetilo

    Cena

    824,42 €
    In Vitro Unplugged je oblikoval Philippe Starck in rad jo opiše kot paradoks - kot nekaj čarobnega. In Vitro izgleda popolnoma prazen, vendar iz te “praznine” oddaja enega najmočnejših virov energije - svetlobo. Gre za brezčasno kombinacijo diskretne elegance in napredne tehnologije.

    In Vitro Unplugged je prenosna svetilka, ki jo lahko uporabljamo tako zunaj kot v notranjosti, prostor osvetljuje do 6 ur. Napolnimo jo s priloženim Micro-USB kablom. Svetilka omogoča tudi štiristopenjsko regulacijo svetlosti - 100% – 50% – 3% – OFF.

    Narejena je iz aluminija, ki ima posebno prevleko, ki ga ščiti pred okoljskimi vplivi. Pomembno je, da pri postavljanju in čiščenju svetilke skrbimo, da ne pride do poškodb zaščitnega sloja.

    Na voljo je v sedmih barvah: antracit, črna, rjava, temno zelena, svetlo zelena, terakota in bela. Vsaka barva je voljo v različici z bolj (2700 K) in različici z manj toplo barvo svetlobe (3000 K).
  3. June S
    June S viseče svetilo

    Cena

    1.030,78 €
    June zunanje svetilke so svojo inspiracijo črpale iz tradicionalnih lantern. Tradicionalne oblike so se prenesle v obliko luni podobnih krogel, ki prostor osveljujejo s toplo ambientalno svetlobo. Ujete na vrv in odporne na vremenske vplive so odlična izbira za osvetlitev teras in vrtov.

    Na voljo je v krajši (max 730 cm) in daljši (800 cm) izvedbi. Narejene so iz aluminija, svetlobo pa oddajajo skozi steklen difuzor.

Elementi 13-15 od 15

Stran
na stran
Nastavi padajočo smer