Zunaj

 1. Petit
  Petit stropno svetilo

  Cena

  45,34 €
  Vgradna stropna luč, ki je zaradi svojega minimalističnega in modernega videza popolna izbira za vsak prostor. Oddaja prijetno svetlobo, ki se ne blešči.

  Na voljo v beli in črni barvi, vsaka v več različicah. Med sabo se razlikujejo po obliki senčnika in kotom oddajanja svetlobe.
 2. Blade
  Blade stropno svetilo

  Cena

  57,32 €
  Vgradna stropna luč, ki je zaradi svojega minimalističnega in modernega videza popolna izbira za vsak prostor. Izdelana na način, ki nudi odlično zaščito pred vplivi iz okolja (IP65), zato je primerna tudi za montažo v kopalnico, na balkon ali na teraso.

  Na voljo v beli in črni barvi, vsaka v več velikostih. Največja različica (premer 9 cm) omogoča tudi prilagajanje kota in smeri osvetlitve.
 3. Ray
  Ray namizno svetilo

  Cena

  66,15 €
  Majhna prenosna svetilka, ki je več kot le to. Ne le, da bo prostor osvetlila - predvaja tudi glasbo! S pomočjo bluetooth se enostavno povežemo s svetilko, ki nato služi kot prenosni zvočnik. Ima celo priročno nosilo, ki nam omogoči, da jo lahko obesimo in nesemo s sabo kamorkoli. Omogoča nam upravljanje predvajalnika glasbe in prilagajanje intenzivnosti svetlobe. Polni se preprosto preko priloženega Micro USB kabla.

  Po tistem, ko boste preizkusili Ray, pikniki, kampiranje ali druženje na terasi ne bo več nikoli enako.

  Na voljo v belo črni ali belo sivi barvi.
 4. Maya
  Maya namizno svetilo

  Cena

  66,15 €
  Majhna prenosna svetilka, ki je več kot le to. Ne le, da bo prostor osvetlila - predvaja tudi glasbo! S pomočjo bluetooth se enostavno povežemo s svetilko, ki nato služi kot prenosni zvočnik. Ima celo priročno nosilo, ki nam omogoči, da jo lahko obesimo in nesemo s sabo kamorkoli.

  Omogoča nam upravljanje predvajalnika glasbe in prilagajanje intenzivnosti svetlobe. Polni se preprosto preko priloženega Micro USB kabla. Po tistem, ko boste preizkusili Mayo, pikniki, kampiranje ali druženje na terasi ne bo več nikoli enako.

  Na voljo v belo črni ali belo sivi barvi.
 5. Moon
  Moon stropno svetilo

  Cena

  81,92 €
  Okroglo stropno svetilo preprostega elegantnega videza. Bel difuzor iz dveh plasti stekla poskrbi za prijetno razpršeno svetlobo. Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP44) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici ali zunaj.

  Na voljo v več velikostih. Vsaka velikost ponuja tudi različne možnosti zatemnitve in je na voljo v različnih barvah svetlobe.
 6. Jam
  Jam namizno svetilo
  Cena 102,01 €
  Majhna prenosna svetilka, ki je več kot le to. Ne le, da bo prostor osvetlila - predvaja tudi glasbo! S pomočjo bluetooth se enostavno povežemo s svetilko, ki nato služi kot prenosni zvočnik. Ima celo priročno nosilo, ki nam omogoči, da jo lahko obesimo in nesemo s sabo kamorkoli.

  Omogoča nam upravljanje predvajalnika glasbe in prilagajanje intenzivnosti svetlobe. Polni se preprosto preko priloženega Micro USB kabla.

  Po tistem, ko boste preizkusili Jam, pikniki, kampiranje ali druženje na terasi ne bo več nikoli enako.
 7. Kendo
  Kendo stensko svetilo

  Cena

  114,01 €
  Stensko svetilo v obliki kocke, ki oddaja svetlobo skozi odprtini na vrhu in na dnu. Posebno je zato, ker lahko prilagodimo velikost vsake odprtine in tako ustvarimo več različnih načinov osvetlitve. Zaradi svojega designa na steni riše prav posebne oblike in je odlična popestritev vsakega prostora.

  Na voljo v beli in črni barvi.
 8. Take Me
  Take Me namizno svetilo
  Cena 123,30 €
  Že samo ime pove, da je to svetilo, ki ga boste želeli vzeti s sabo povsod. Ne le, da bo s prijetno ambientalno svetlobo prijetno osvetlila vsak prostor, Take Me predvaja tudi glasbo! Do kar 8 ur bo osvetljevala prostor in predvajala glasbo s katerekoli naprave, ki jo povežemo preko bluetootha.

  Priložen daljinec nam omogoča popolno kontrolo nad svetilom - spreminjamo lahko intenzivnost in barvo osvetlitve (izberemo lahko katerokoli barvo mavrice), upravljamo s predvajalnikom glasbe in celo vključimo različne vzorce osvetlitve.

  Zaradi posebnega načina izdelave Take Me prenaša pršenje vode (IP44) in ga lahko uporabljamo brez skrbi tudi zunaj.
 9. June T
  June T namizno svetilo

  Cena

  388,88 €
  June zunanje svetilke so svojo inspiracijo črpale iz tradicionalnih lantern. Namizna svetilka je lahka, prenosna in polnilna in kot taka popolna za osvetlitev terase, vrta ali balkona. Oddaja toplo ambientalno svetlobo. Na maksimalni intenzivnosti sveti 6 ur, na nižji pa do 18. Polni se preko USB kabla.

  Na voljo je tudi komplet treh svetilk v setu s podstavkom, ki hkrati služi kot polnilna postaja.

  Narejene so iz aluminija, svetlobo pa oddajajo skozi steklen difuzor.

Elementi 1-12 od 15

Stran
na stran
Nastavi padajočo smer