Jedilnica

 1. Salva
  Salva stropno svetilo

  Cena

  19,47 €
  Prikupni majhni reflektorji so prava izbira za vse, ki želite imeti kar največ kontrole nad osvetlitvijo. Vsak Salva reflektor lahko individualno usmerite tja, kamor želite. Črn design iz kovine je absolutno brezčasen in se odlično poda v vsak prostor.

  Na voljo kot svetilo z eno lučjo, z dvema ali s štirimi. Prosimo, da pozornost namenite temu, da izberete pravo število žarnic - eno, dve ali štiri.
 2. Winka
  Winka stropno svetilo

  Cena

  19,70 €
  Okrogle vgradne luči primerne za vgradnjo v strop. Imajo malo širši rob in bodo v prostor vnesle pridih elegance.

  Na voljo v beli, črni in zlati barvi.
 3. Einar
  Einar stropno svetilo

  Cena

  21,67 €
  Okrogle vgradne luči primerne za vgradnjo v strop. Niso takšne, da se v strop popolnoma skrijejo, ampak imajo širši rob in bodo v prostor vnesle pridih elegance.

  Na voljo v več barvah.
 4. Yon
  Yon stropno svetilo

  Cena

  21,83 €
  Okrogla stropna vgradna luč. Vgrajena LED tehnologija oddaja enakomerno razpršeno svetlobo.

  Na voljo v manjši različici s premerom 18 cm in večji s premerom 22 cm. Vsaka je na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K).
 5. Niga
  Niga stropno svetilo

  Cena

  22,24 €
  Kvadratna stropna vgradna luč. Vgrajena LED tehnologija oddaja enakomerno razpršeno svetlobo.

  Na voljo v manjši različici s premerom 18 cm in večji s premerom 22 cm. Vsaka je na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K).
 6. Kore
  Kore stropno svetilo

  Cena

  33,78 €
  Okrogla stropna luč preprostega, a modernega designa. Vgrajena LED tehnologija oddaja enakomerno razpršeno svetlobo.

  Na voljo v štirih velikostih. Vsaka je na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K).
 7. Nido
  Nido stropno svetilo

  Cena

  37,04 €
  Nido je moderno stropno svetilo. Eleganten in minimalističen design ga dela izjemno univerzalnega, poda se namreč v vsak prostor.

  Na voljo je v beli in črni barvi. Njegova posebnost je, da omogoča menjavo okvirja okrog žarnice. Črn okvirček lahko zamenjate za zlatega ali srebrnega.
 8. Kidal
  Kidal stropno svetilo

  Cena

  37,38 €
  Elegantne bele vgradne luči z vgrajeno LED tehnologijo, ki oddaja prijetno enakomerno svetlobo. Primerne so za vgradnjo v strop.

  Na voljo v manjši različici s premerom 8,3 cm in večji s premerom 10 cm. Vsaka je na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K).
 9. Petit
  Petit stropno svetilo

  Cena

  45,34 €
  Vgradna stropna luč, ki je zaradi svojega minimalističnega in modernega videza popolna izbira za vsak prostor. Oddaja prijetno svetlobo, ki se ne blešči.

  Na voljo v beli in črni barvi, vsaka v več različicah. Med sabo se razlikujejo po obliki senčnika in kotom oddajanja svetlobe.
 10. Gina W
  Gina W stensko svetilo

  Cena

  47,34 €
  Gina so fantastična stenska in stropna svetila. Design je minimalističen in preprost, vendar hkrati tudi moderen in funkcionalen.

  Obstajajo tri različice - stenska z eno žarnico ter dve stropni - z dvema žarnicama in s tremi žarnicami (bodite pozorni, da ob nakupu izberete pravo število žarnic). Žarnica je skrita v aluminijastem senčniku, ki ga lahko poljubno prilagajamo in tako ustvarimo osvetlitev, ki nam kar najbolj ustreza. Vsaka različica je na voljo v beli in črni barvi.
 11. Ultrathin
  Ultrathin viseče svetilo

  Cena

  48,89 €
  Tanka, elegantna in preprosta. Z LED konico ustvarja prijetno ambientalno osvetlitev.

Elementi 1-12 od 78

na stran
Nastavi padajočo smer