Jedilnica

  1. Vetro
    Vetro viseče svetilo

    Cena

    215,07 €
    Vetro je moderna eleganca. Preprost in minimalističen design v kombinacijo z LED tehnologijo osvetlitve je tisto, zaradi česar je Vetro vedno popolna izbira. V prostoru ne prevlada, ampak ga naredi še bolj modernega.

  2. Grace C
    Grace C stropno svetilo

    Cena

    223,68 €
    Grace svetila so elegantna in minimalistično zasnovana. Ponašajo se s tem, da so izjemno tanka in zato prostoru doprinesejo moderni videz. Osnova je LED trak vpet v aluminijasto telo svetilke. Svetloba je enakomerna in prijetno razpršena.

    Na voljo v stensko/stropni izvedbi ter v viseči izvedbi. Vsaka izmed njih je na voljo v več velikostih in z ali brez zatemnitve.
  3. Pertino S
    Pertino S viseče svetilo

    Cena

    227,81 €
    Pertino v enem združuje eleganten design in odlično osvetlitev. Zaradi svojega minimalističnega videza se odlično poda v vsak ambient, absolutno je primerna izbira tudi za poslovne prostore. LED trak je vgrajen na notranjo stran svetila in oddaja enakomerno naravno svetlobo.

    Na voljo je v viseči in stropni izvedbi; obe pa v večih barvah in velikostih.
  4. Lato S3
    Lato S3 viseče svetilo

    Cena

    229,98 €
    Lato je kolekcija elegantnih visečih svetil. So popolna kombinacija klasičnega in modernega designa in se zato odlično podajo v vsak prostor. Svetoba, ki jo oddajajo je prijetno razpršena.

    Na voljo je v treh različicah, vsaka izmed njih pa v dveh velikostih. Ker Lato svetilke odlično izgledajo v skupku večih, sta na voljo tudi dve različici s tremi lučmi.
  5. Eterna
    Eterna viseče svetilo

    Cena

    230,19 €
    Za vse, ki iščete jasen, preprost in moderen design v kombinaciji z močno osvetlitvijo. Eterna zaradi svoje neklasične oblike kvadrata doda vsakemu prostoru pridih futurističnosti. Oddaja enakomerno naravno svetlobo s pomočjo LED traku, ki je skrit na zgornji strani luči.

    Na voljo je v treh velikostih - majhni z velikostjo 50 cm, srednji z velikostjo 75 cm in veliki z velikostjo 100 cm. Vse velikosti so na voljo v beli in črni barvi. Fantastično zgledajo tako posamezno, kot v skupku večih velikosti ali barv.
  6. Courtez
    Courtez viseče svetilo

    Cena

    265,97 €
    Če bi eleganca imela ime, bi jo klicali Courtez. Zlat kovinski krog, ki na prvi pogled lebdi v prostoru. Oddaja prijetno razpršeno naravno svetlobo. LED tehnologija poskrbi, da je svetloba enakomerna in primerna za vsak prostor.

    Na voljo je v dveh velikostih - manjši s premerom 40 cm in večji s premerom 60 cm. Višino na kateri visi od stropa lahko prilagodimo sami, vendar ne more biti večja od 150 cm.
  7. Cilion
    Cilion viseče svetilo

    Cena

    269,52 €
    Zlata barva. Svetloba, ki žari skozi akrilne “kristale”. Cilion je vse prej kot običajen lestenec. Luksoriozen videz za vse, ki želite nekaj drugačnega; nekaj več.

    Svetloba, ki jo oddaja je prijetno razpršena in dovolj močna, da osvetli tudi večji prostor. Intenzivnost svetlobe lahko prilagajate z zatemnilnikom.

    Na voljo v manjši izvedbi z le enim krogom in večji z dvema.
  8. Empatia
    Empatia viseče svetilo

    Cena

    294,31 €
    Igra svetlobnih krogov, ki vedno znova prepriča s svojo eleganco in minimalizmom. Brezčasen design, ki se odlično poda v vsak prostor. Iz notranje strani krogov vrhunska LED tehnologija poskrbi za dovolj svetlobe, ki je enakomerna in lepo razpršena.

    Na voljo je v treh velikostih, vsaka izmed teh pa v treh barvah - zlati, beli in črni.
  9. Grace S
    Grace S viseče svetilo

    Cena

    295,08 €
    Grace svetila so elegantna in minimalistično zasnovana. Ponašajo se s tem, da so izjemno tanka in zato prostoru doprinesejo moderni videz. Osnova je LED trak vpet v aluminijasto telo svetilke. Svetloba je enakomerna in prijetno razpršena.

    Na voljo v stensko/stropni izvedbi ter v viseči izvedbi. Vsaka izmed njih je na voljo v več velikostih in z ali brez zatemnitve.
  10. Motif
    Motif viseče svetilo

    Cena

    318,32 €
    Svetilo, ki kljub svojemu minimalističnemu in jasnemu videzu prigene pogled zaradi svoje velikosti. Motif je serija aluminijastih krogov, ki prostor osvetljujejo z LED trakom. Ta je elegantno skrit v spodnji rob in oddaja enakomerno naravno svetlobo.

    Na voljo je v treh velikostih - majhni s premerom 60 cm, srednji s premerom 80 cm in veliki s premerom 100 cm. Vse velikosti so na voljo v treh barvah: zlati, beli in črni. Fantastično zgledajo tako posamezno, kot v skupku večih velikosti ali barv.
  11. Rando Smart C
    Rando Smart C stropno svetilo

    Cena

    371,53 €
    Ko se združita moderen eleganten design in napredna tehnologija, dobimo Rando Smart. Serija luči, ki jih lahko upravljamo s pomočjo pametnega telefona, tablice ali hišnega asistenta (na primer Google Home ali Amazon Alexa). Za upravljanje niso potrebni nobeni dodatni deli; le Wi-Fi omrežje in posebna aplikacija.

    Na tak način lahko luč prižgemo in ugasnemo, prilagajamo moč svetlobe (10%-1000%) in spreminjamo temperaturo (barvo) svetlobe (od 3000 K do 4000 K). Če imamo več Rando Smart svetil jih lahko povežemo v skupine in jih tako upravljamo več hkrati.

    Rando Smart najdemo v viseči in stenski izvedbi; vsako v črni in beli barvi.

Elementi 49-60 od 78

na stran
Nastavi padajočo smer