Dnevna soba

  1. Moon
    Moon stropno svetilo

    Cena

    81,92 €
    Okroglo stropno svetilo preprostega elegantnega videza. Bel difuzor iz dveh plasti stekla poskrbi za prijetno razpršeno svetlobo. Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP44) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici ali zunaj.

    Na voljo v več velikostih. Vsaka velikost ponuja tudi različne možnosti zatemnitve in je na voljo v različnih barvah svetlobe.
  2. Square
    Square stropno svetilo

    Cena

    82,72 €
    Kvadratno stropno svetilo preprostega elegantnega videza. Bel difuzor iz umetne mase poskrbi za prijetno razpršeno svetlobo. Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP54) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici ali zunaj.

    Na voljo v običajni različici ali različici s senzorjem gibanja. Obe ponujata možnost prilagajanja temperature svetlobe vse od 3000 K do 6500 K.
  3. Mond
    Mond viseče svetilo

    Cena

    85,06 €
    Mond je kompromis med elegantno klasičnim in vintage videzom. Spominja na luči, ki so osvetljevale domove naših babic. Zlata rozeta in narebrano steklo poskrbita, da Mond svetila izgledajo prefinjeno in se odlično podajo v vsak prostor.

    Na voljo v štirih visečih različicah - treh enojnih in eni, ki združuje vse tri. Mond luči namreč fantastično izgledajo v skupku večih. Pri izbiri žarnic bodite pozorni, da jih izberete ustrezno število; največja različica potrebuje tri žarnice, manjše pa eno.
  4. Prisma
    Prisma viseče svetilo

    Cena

    85,50 €
    Včasih je manj več. Prisma ni nič več, kot steklen difuzor, ki se spušča v prostor z zlate rozete, ampak je vse, kar bi si lahko želeli pri viseči luči - elegantna in brezčasno lepa.
  5. Nord
    Nord viseče svetilo

    Cena

    87,39 €
    Nord je kompromis med elegantno klasičnim in vintage videzom. Črni in rjav deli, skupaj z narebranim steklom poskrbijo, da Nord svetila izgledajo prefinjeno in se odlično podajo v vsak prostor. Prinašajo prijetno osvetlitev in pridih nostalgije.

    Na voljo v večih visečih različicah - nekatere so sestavljene iz ene same luči; druge pa združujejo več luči na isti rozeti. Nord svetila namreč odlično izgledajo v skupku večih. Pri izbiri žarnic bodite pozorni, da jih izberete ustrezno število, glede na izbrano različico.
  6. Lampadina
    Lampadina namizno svetilo

    Cena

    88,77 €
    110,96 €
    Namizna svetilka Lampadina je znana po svojem industrijskem videzu s pridihom igrivosti. Že samo ime opisuje njen izgled, saj »lampadina« v italijanščini pomeni žarnica. Del žarnice je popeskan in zato Lampadina prostor osvetljuje s prijetno razpršeno svetlobo. Aluminijast podstavek služi navijanju odvečnega kabla, ki je dolg 230 cm in nam daje ogromno svobode pri postavitvi svetilke.

    Na voljo je šestih barvnih različic: bela, črna, zelena, turkizna, oranžna in vijolična.
  7. Mayday
    Mayday namizno svetilo

    Cena

    95,41 €
    127,00 €
    MayDay je prav posebno vsestransko svetilo. Zaradi svojega posebnega designa ga lahko uporabimo kot namizno ali talno svetilko, lahko pa ga celo obesimo na steno ali strop.

    Lahka luč iz polipropilena ima difuzor v obliki stožca in ročaj, ki izgleda kot kavelj. Ta služi tudi navijanju odvečnega napajalnega kabla, ki je dolg 4,85 m in nam omogoča veliko svobode pri pozicioniranju svetilke. Oddaja prijetno razpršeno ambientalno svetlobo.

    Na voljo v črni in oranžni barvi, ki sta namenjeni notranji uporabi - ter v rumeni in zeleni, ki sta namenjeni zunanji uporabi in se ponašata z izdelavo, odporno na vremenske vplive.
  8. Vida
    Vida stensko svetilo

    Cena

    96,75 €
    Vida je ultimativna obposteljna svetilka. Elegantnega videza in jasnega designa se poda v vsako spalnico. Opremljena je z lučko, ki jo lahko prilagodimo in rotiramo, ter si tako ustvarimo osvetlitev, ki nam kar najbolj ustreza. Kar Vidi dodaja piko na i je USB vhod, ki ga lahko uporabimo za polnjenje kompatibilnih naprav.

    Na voljo v dveh izvedbah - ena z lučko na desni strani in druga z lučko na levi strani. Obe izvedbi sta na voljo v dveh barvah.
  9. Jam
    Jam namizno svetilo
    Cena 102,01 €
    Majhna prenosna svetilka, ki je več kot le to. Ne le, da bo prostor osvetlila - predvaja tudi glasbo! S pomočjo bluetooth se enostavno povežemo s svetilko, ki nato služi kot prenosni zvočnik. Ima celo priročno nosilo, ki nam omogoči, da jo lahko obesimo in nesemo s sabo kamorkoli.

    Omogoča nam upravljanje predvajalnika glasbe in prilagajanje intenzivnosti svetlobe. Polni se preprosto preko priloženega Micro USB kabla.

    Po tistem, ko boste preizkusili Jam, pikniki, kampiranje ali druženje na terasi ne bo več nikoli enako.
  10. Obitar S2
    Obitar S2 viseče svetilo

    Cena

    103,71 €
    Prava izbira za vse, ki želite klastično svetilo, ki je še vseeno nekaj malo drugačnega. Orbitar so v kovinski okvir ujete steklene krogle, ki oddajajo nežno razpršeno svetlobo. Kombinacija kovine in nežnega stekla ter igra oblik jih dela zares posebne.

    Na voljo je v treh visečih različicah, pri različicami z dvema difuzorjema potrebujemo dve žarnici.
  11. Boho
    Boho viseče svetilo

    Cena

    105,46 €
    Na površini steklenega senčnika Boho svetilk pride do igre teksture in lomljenja svetlobe. V kombinaciji z intenzivno rožnato zlato ali srebrno barvo, ustvarja Boho v prostoru prav posebno vzdušje.

    Na voljo v treh različnih oblikah, ki odlično izgledajo tudi združene skupaj. Vsaka izmed njih na voljo v srebrni in rožnato zlati barvi.

Elementi 37-48 od 154

na stran
Nastavi padajočo smer