Dnevna soba

 1. Boston LED
  Boston LED stropno svetilo

  Cena

  66,56 €
  Moderno stropno svetilo. Eleganten in minimalističen design ga dela izjemno univerzalnega, poda se namreč v vsak prostor. Spodnji del lahko zavrtimo in svetlobo usmerimo tja, kjer jo najbolj potrebujemo.

  Na voljo v črni in beli barvi. Različica, ki si jo ravno ogledujete deluje s pomočjo integriranega LED sistema. Na voljo imamo tudi malo manjšo različico, ki za svoje delovanje uporablja GU10 žarnico.
 2. Raccio W
  Raccio W stensko svetilo

  Cena

  69,82 €
  Kolekcija Raccio je sestavljena iz svetil prefinjenega in elegantnega videza. Kovinske “palice” opremljene z LED tehnologijo so kombinacija modernega in brezčasnega designa.

  So popolna izbira za vse, ki si želite svoj dom opremiti v koherentnem videzu, saj so na voljo v več različnih visečih ter stenskih izvedbah in v Vse različice najdemo v zlati in črni barvi.
 3. Sicily W
  Sicily W stensko svetilo
  Cena 70,84 €
  Črna, prefinjena in elegantna. Sicily bo vsakemu prostoru prinesla moderni videz. Ni le lepa, je tudi vsestransko uporabna, saj lahko glavo svetilke, ki vsebuje LED vir svetlobe zavrtimo in tako osvetlitev prilagodimo lastnim željam.

  Na voljo v viseči, stenski, namizni in talni izvedbi; popolna izbira za vse, ki želite več različnih svetil v istem slogu.
 4. Lato S1
  Lato S1 viseče svetilo

  Cena

  72,18 €
  Lato je kolekcija elegantnih visečih svetil. So popolna kombinacija klasičnega in modernega designa in se zato odlično podajo v vsak prostor. Svetoba, ki jo oddajajo je prijetno razpršena.

  Na voljo je v treh različicah, vsaka izmed njih pa v dveh velikostih. Ker Lato svetilke odlično izgledajo v skupku večih, sta na voljo tudi dve različici s tremi lučmi - slednji potrebujeta tri žarnice.
 5. Astrid
  Astrid stensko svetilo

  Cena

  74,02 €
  Minimalistično stensko svetilo okrogle oblike in jasnega designa, zaradi česar je primerna za prav vsak prostor. S pomočjo LED tehnologije oddaja prijetno razpršeno indirektno svetlobo in ustvarja čudovito ambientalno osvetlitev.

  Na voljo v beli barvi in v dveh velikostih: manjši s premerom 13,5 cm in večji s premerim 18 cm.
 6. Nocci
  Nocci viseče svetilo

  Cena

  74,22 €
  Majhne krogle z LED svetlobo bodo vašemu prostoru dodale veliko osebnosti. Zaradi elegantnega in modernega designa se odlično podajo v vsak prostor. Oddajajo prijetno naravno svetlobo.

  Na voljo v dveh izvedbah - v večji, kjer so na vrvi tri krogle in v manjši, kjer je krogla le ena. Manjša izvedba je na voljo v črni in beli barvi.
 7. Elettra
  Elettra viseče svetilo

  Cena

  76,89 €
  Svetila Elettra spominjajo na drevesne veje, ki v prostoru visijo na finih jeklenih žicah. Jasen, minimalističen in dovršen design je dopolnjen z vrhunsko LED tehnologijo in vam omogoča, da pripeljete svetlobo točno tja, kamor si jo želite.

  Na voljo v večih visečih izvedbah in prav posebni “talni” izvedbi, ki je vpeta med tla in strop.
 8. Sicily S
  Sicily S viseče svetilo
  Cena 77,70 €
  Črna, prefinjena in elegantna. Sicily bo vsakemu prostoru prinesla moderni videz. Ni le lepa, je tudi vsestransko uporabna, saj lahko glavo svetilke, ki vsebuje LED vir svetlobe zavrtimo in tako osvetlitev prilagodimo lastnim željam.

  Na voljo v viseči, stenski, namizni in talni izvedbi; popolna izbira za vse, ki želite več različnih svetil v istem slogu.
 9. Gon
  Gon stropno svetilo

  Cena

  78,39 €
  Svetila Gon so znana predvsem po svoji vsestranskosti. LED tehnologija zagotavlja enakomerno in prijetno svetlobo, ki jo lahko zaradi posebnega sistema v bazi svetila usmerimo tja, kjer jo potrebujemo in želimo.

  Gon je na voljo kot svetilo z eno lučjo, z dvema ali s štirimi. Vsako luč v svetilu lahko prilagajamo individualno. Vsaka verzija je na voljo v beli in črni barvi.
 10. Senda
  Senda stensko svetilo

  Cena

  78,99 €
  Majhna in nevpadljiva stenska svetilka, ki se odlično poda na rob postelje ali kjerkoli drugje, kjer želite točkovno osvetlitev. Oddaja prijetno enakomerno svetlobo. Ima tudi USB vhod, ki omogoča polnjenje kompatibilnih naprav.

  Na voljo v črni in beli barvi.
 11. Inda
  Inda viseče svetilo

  Cena

  80,21 €
  Preprosto, elegantno in moderno viseče svetilo. Senčnik iz temnega stekla daje pridih futurističnosti. Svetloba je prijetna in točkovno usmerjena. Posebno fantastično izgledajo v skupini večih.

  Na voljo v črni in beli barvi - senčnik je v obeh primerih iz temnega stekla.

Elementi 25-36 od 154

na stran
Nastavi padajočo smer