Delovna soba

  1. NH 1217
    NH 1217 viseče svetilo
    Cena 188,73 €
    Praktično, vsestransko in elegantno svetilo. Svetlobo oddaja skozi ročno narejeno stekleno kroglo, ki počiva na podstavku iz brušene medenine. Zaradi svoje posebne oblike lahko to luč postavimo na tla ali na mizo na več različnih načinov. NH1217 lahko zaradi posebne oblike podstavka celo obesimo na steno.

    Oddaja prijetno toplo ambientalno svetlobo in je posebno primerna za spalnice in dnevne sobe.
  2. Rando Thin C
    Rando Thin C stropno svetilo

    Cena

    195,56 €
    Rando Thin je moderna izvedba klasičnih svetil. Design ostaja enostaven in eleganten, vendar zaradi aluminijastega okvirja izgleda prefinjeno. Napredna LED tehnologija oddaja prijetno naravno svetlobo, katere intenzivnost lahko prilagodimo z zatemnilnikom.

    Na voljo je v viseči in stropni izvedbi, obe pa sta na voljo v več barvah okvirja, velikostih in temperaturah svetlobe.
  3. Wan S
    Wan S

    Cena

    195,99 €
    “Wan” je japonska beseda za skledo in ravno ta oblika je osnova designa Wan svetila. Majhno, ampak izjemno univerzalno svetilo. Oddaja direktno svetlobo, vendar je izdelano na način, ki poskrbi, da ne pride do bleščanja.

    Na voljo je v črni in beli barvi, v stropni in viseči izvedbi.
  4. Rando Thin S
    Rando Thin S viseče svetilo

    Cena

    200,83 €
    Rando Thin je moderna izvedba klasičnih svetil. Design ostaja enostaven in eleganten, vendar zaradi aluminijastega okvirja izgleda prefinjeno. Napredna LED tehnologija oddaja prijetno naravno svetlobo, katere intenzivnost lahko prilagodimo z zatemnilnikom.

    Na voljo je v viseči in stropni izvedbi, obe pa sta na voljo v več barvah okvirja, velikostih in temperaturah svetlobe.
  5. Vetro
    Vetro viseče svetilo

    Cena

    215,07 €
    Vetro je moderna eleganca. Preprost in minimalističen design v kombinacijo z LED tehnologijo osvetlitve je tisto, zaradi česar je Vetro vedno popolna izbira. V prostoru ne prevlada, ampak ga naredi še bolj modernega.

  6. Grace C
    Grace C stropno svetilo

    Cena

    223,68 €
    Grace svetila so elegantna in minimalistično zasnovana. Ponašajo se s tem, da so izjemno tanka in zato prostoru doprinesejo moderni videz. Osnova je LED trak vpet v aluminijasto telo svetilke. Svetloba je enakomerna in prijetno razpršena.

    Na voljo v stensko/stropni izvedbi ter v viseči izvedbi. Vsaka izmed njih je na voljo v več velikostih in z ali brez zatemnitve.
  7. Pertino S
    Pertino S viseče svetilo

    Cena

    227,81 €
    Pertino v enem združuje eleganten design in odlično osvetlitev. Zaradi svojega minimalističnega videza se odlično poda v vsak ambient, absolutno je primerna izbira tudi za poslovne prostore. LED trak je vgrajen na notranjo stran svetila in oddaja enakomerno naravno svetlobo.

    Na voljo je v viseči in stropni izvedbi; obe pa v večih barvah in velikostih.
  8. Tolomeo micro
    Tolomeo micro namizno svetilo

    Cena

    228,14 €
    Začetki zgodbe o seriji svetil Tolomeo segajo v leto 1987, ko je Michele De Lucchi iskal popolno svetilo za nad svojo pisalno mizo, za katero je preživel ogromno svojega časa. Nastala je stabilna, elegantna in tehnično dovršena namizna luč, ki je 1989 prejela prestižno Compasso d’Oro nagrado za popolno kombinacijo oblikovanja in inženiringa.

    Skupaj z Giancarlo Fassino je serijo razširil in danes najdemo Tolomeo svetilo za vsak prostor in priložnost. Vsem je skupna močna baza in nastavljiv senčnik. Luči so sestavljene iz aluminijastih rok, ki jih lahko poljubno nastavimo zaradi prefinjenega sistema jeklenih žic in vzmeti.

    Tolomeo Micro je majhna luč z veliko zmogljivostjo. Odlična izbira v primerih, ko nimamo veliko prostora, ampak vseeno želimo kar najboljšo osvetlitev. Na voljo v srebrni, modri, oranžni, rdeči, črni, in zlati - da lahko izberete tisto, ki najbolje odraža prav vas.
  9. Eterna
    Eterna viseče svetilo

    Cena

    230,19 €
    Za vse, ki iščete jasen, preprost in moderen design v kombinaciji z močno osvetlitvijo. Eterna zaradi svoje neklasične oblike kvadrata doda vsakemu prostoru pridih futurističnosti. Oddaja enakomerno naravno svetlobo s pomočjo LED traku, ki je skrit na zgornji strani luči.

    Na voljo je v treh velikostih - majhni z velikostjo 50 cm, srednji z velikostjo 75 cm in veliki z velikostjo 100 cm. Vse velikosti so na voljo v beli in črni barvi. Fantastično zgledajo tako posamezno, kot v skupku večih velikosti ali barv.

Elementi 49-60 od 103

na stran
Nastavi padajočo smer