Delovna soba

  1. Viti
    Viti talno svetilo

    Cena

    139,68 €
    Elegantno in moderno talno svetilo, ki oddaja prijetno razpršeno svetlobo. Posebno je zato, ker nam omogoča da difuzor namestimo na dva različna načina - tako da sveti proti stropu ali tako, da sveti proti tlom. Intenzivnost svetlobe lahko prilagajamo z zatemnilnikom.

    Na voljo v beli in črni barvi.
  2. Minsk
    Minsk stropno svetilo

    Cena

    149,17 €
    Minsk stropna svetila so elegantna in minimalistično zasnovana. Ponašajo se s tem, da so izjemno tanka in zato prostoru doprinesejo moderni videz. LED tehnologija se skriva za difuzorjem iz umetne mase, zato je svetloba enakomerna in prijetno razpršena.

    Na voljo je več velikosti. Vsaka je na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K). Nadalje se lahko odločite za svetilo z ali brez zatemnilnika. Vsaka različica je na voljo v črni ali beli barvi.
  3. Perleto C
    Perleto C stropno svetilo

    Cena

    153,60 €
    Kolekcija Perleto je združitev funkcionalnosti in designa. Zaokrožen difuzor iz aluminija in umetne mase je jasnih linij in preprostega, vendar modernega videza. Zaradi svojega ne vpadljivega videza je odlična izbira tudi za poslovne prostore.

    Na voljo je v viseči in stropni verziji. Vsaka izmed njuju je na voljo v večih barvah in dveh velikostih.

    Različica s premerom 35 cm potrebuje za delovanje dve žarnice, različica s premerom 48 cm pa tri.
  4. Perleto S
    Perleto S viseče svetilo

    Cena

    153,66 €
    Kolekcija Perleto je združitev funkcionalnosti in designa. Zaokrožen difuzor iz aluminija in umetne mase je jasnih linij in preprostega, vendar modernega videza. Zaradi svojega ne vpadljivega videza je odlična izbira tudi za poslovne prostore.

    Na voljo je v viseči in stropni verziji. Vsaka izmed njuju je na voljo v večih barvah in dveh velikostih. Različica s premerom 35 cm potrebuje za delovanje dve žarnice, različica s premerom 48 cm pa tri.
  5. Lisboa C
    Lisboa C stropno svetilo

    Cena

    154,93 €
    Lisboa stropna svetila so elegantna in minimalistično zasnovana. Ponašajo se s tem, da so izjemno tanka in zato prostoru doprinesejo moderni videz. LED tehnologija se skriva za difuzorjem iz umetne mase, zato je svetloba enakomerna in prijetno razpršena.

    Na voljo je več velikosti. Vsaka je na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K). Nadalje se lahko odločite za svetilo z ali brez zatemnilnika. Izberete lahko tudi visečo verzijo svetila, kjer je osnovnemu kompletu dodan še sistem za obešanje.
  6. Raccio T
    Raccio T namizno svetilo

    Cena

    160,30 €
    Kolekcija Raccio je sestavljena iz svetil prefinjenega in elegantnega videza. Kovinske “palice” opremljene z LED tehnologijo so kombinacija modernega in brezčasnega designa.

    So popolna izbira za vse, ki si želite svoj dom opremiti v koherentnem videzu, saj so na voljo v več različnih visečih ter stenskih izvedbah. Vse različice najdemo v zlati in črni barvi.
  7. Eclisse
    Eclisse namizno svetilo

    Cena

    161,77 €
    Namizna svetilka Eclisse je harmonija uporabnosti in designa. Temelj koncepta je v njeni funkcionalnosti prilagajanja jakosti svetlobe s pomočjo vrtečega se notranjega senčnika, ki "zasenči" (eclisse v italijanščini pomeni mrk) vir svetlobe. Ima fiksno zunanjo lupino in premično notranjo lupino, kar nam omogoča, da prilagajamo tok svetlobe (lahko je direktna ali razpršena). Vgrajen zatemnilnik omogoča regulacijo jakosti svetlobe.

    Eclisse je na voljo v treh barvah: rdeči, oranžni in beli. Čeprav je namizna svetilka, jo lahko namestimo tudi na steno.
  8. Pertino C
    Pertino C stropno svetilo

    Cena

    165,59 €
    Pertino v enem združuje eleganten design in odlično osvetlitev. Zaradi svojega minimalističnega videza se odlično poda v vsak ambient, absolutno je primerna izbira tudi za poslovne prostore. LED trak je vgrajen na notranjo stran svetila in oddaja enakomerno naravno svetlobo.

    Na voljo je v viseči in stropni izvedbi; obe pa v večih barvah in velikostih.
  9. Wan C
    Wan C

    Cena

    170,07 €
    “Wan” je japonska beseda za skledo in ravno ta oblika je osnova designa Wan svetila. Majhno, ampak izjemno univerzalno svetilo. Oddaja direktno svetlobo, vendar je izdelano na način, ki poskrbi, da ne pride do bleščanja.

    Na voljo je v črni in beli barvi, v stropni in viseči izvedbi.
  10. Sicily F
    Sicily F talno svetilo
    Cena 180,54 €
    Črna, prefinjena in elegantna. Sicily bo vsakemu prostoru prinesla moderni videz. Ni le lepa, je tudi vsestransko uporabna, saj lahko glavo svetilke, ki vsebuje LED vir svetlobe zavrtimo in tako osvetlitev prilagodimo lastnim željam.

    Na voljo v viseči, stenski, namizni in talni izvedbi; popolna izbira za vse, ki želite več različnih svetil v istem slogu.

Elementi 37-48 od 103

na stran
Nastavi padajočo smer