Stropna svetila

  1. Gina C
    Gina C stropno svetilo

    Cena

    60,98 €
    Gina so fantastična stenska in stropna svetila. Design je minimalističen in preprost, vendar hkrati tudi moderen in funkcionalen.

    Obstajajo tri različice - stenska z eno žarnico ter dve stropni - z dvema žarnicama in s tremi žarnicami (bodite pozorni, da ob nakupu izberete pravo število žarnic). Žarnica je skrita v aluminijastem senčniku, ki ga lahko poljubno prilagajamo in tako ustvarimo osvetlitev, ki nam kar najbolj ustreza. Vsaka različica je na voljo v beli in črni barvi.
  2. Madison
    Madison stropno svetilo

    Cena

    61,61 €
    Okroglo stropno svetilo preprostega elegantnega videza. Bel difuzor iz dveh plasti stekla poskrbi za prijetno razpršeno svetlobo. Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP54) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici ali zunaj.

    Na voljo v običajni različici ali različici s senzorjem gibanja. Obe ponujata možnost prilagajanja temperature svetlobe vse od 3000 K do 6500 K.
  3. Boston LED
    Boston LED stropno svetilo

    Cena

    66,56 €
    Moderno stropno svetilo. Eleganten in minimalističen design ga dela izjemno univerzalnega, poda se namreč v vsak prostor. Spodnji del lahko zavrtimo in svetlobo usmerimo tja, kjer jo najbolj potrebujemo.

    Na voljo v črni in beli barvi. Različica, ki si jo ravno ogledujete deluje s pomočjo integriranega LED sistema. Na voljo imamo tudi malo manjšo različico, ki za svoje delovanje uporablja GU10 žarnico.
  4. Gon
    Gon stropno svetilo

    Cena

    78,39 €
    Svetila Gon so znana predvsem po svoji vsestranskosti. LED tehnologija zagotavlja enakomerno in prijetno svetlobo, ki jo lahko zaradi posebnega sistema v bazi svetila usmerimo tja, kjer jo potrebujemo in želimo.

    Gon je na voljo kot svetilo z eno lučjo, z dvema ali s štirimi. Vsako luč v svetilu lahko prilagajamo individualno. Vsaka verzija je na voljo v beli in črni barvi.
  5. Moon
    Moon stropno svetilo

    Cena

    81,92 €
    Okroglo stropno svetilo preprostega elegantnega videza. Bel difuzor iz dveh plasti stekla poskrbi za prijetno razpršeno svetlobo. Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP44) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici ali zunaj.

    Na voljo v več velikostih. Vsaka velikost ponuja tudi različne možnosti zatemnitve in je na voljo v različnih barvah svetlobe.
  6. Square
    Square stropno svetilo

    Cena

    82,72 €
    Kvadratno stropno svetilo preprostega elegantnega videza. Bel difuzor iz umetne mase poskrbi za prijetno razpršeno svetlobo. Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP54) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici ali zunaj.

    Na voljo v običajni različici ali različici s senzorjem gibanja. Obe ponujata možnost prilagajanja temperature svetlobe vse od 3000 K do 6500 K.
  7. London
    London stropno svetilo

    Cena

    129,37 €
    London stropna svetila so elegantna in minimalistično zasnovana. Ponašajo se s tem, da so izjemno tanka in zato prostoru doprinesejo moderni videz. LED tehnologija se skriva za difuzorjem iz umetne mase, zato je svetloba enakomerna in prijetno razpršena.

    Na voljo je več velikosti. Vsaka je na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K). Nadalje se lahko odločite za svetilo z ali brez zatemnilnika. Izbirate lahko tudi med belo in črno barvo vsake različice.
  8. Minsk
    Minsk stropno svetilo

    Cena

    149,17 €
    Minsk stropna svetila so elegantna in minimalistično zasnovana. Ponašajo se s tem, da so izjemno tanka in zato prostoru doprinesejo moderni videz. LED tehnologija se skriva za difuzorjem iz umetne mase, zato je svetloba enakomerna in prijetno razpršena.

    Na voljo je več velikosti. Vsaka je na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K). Nadalje se lahko odločite za svetilo z ali brez zatemnilnika. Vsaka različica je na voljo v črni ali beli barvi.
  9. Perleto C
    Perleto C stropno svetilo

    Cena

    153,60 €
    Kolekcija Perleto je združitev funkcionalnosti in designa. Zaokrožen difuzor iz aluminija in umetne mase je jasnih linij in preprostega, vendar modernega videza. Zaradi svojega ne vpadljivega videza je odlična izbira tudi za poslovne prostore.

    Na voljo je v viseči in stropni verziji. Vsaka izmed njuju je na voljo v večih barvah in dveh velikostih.

    Različica s premerom 35 cm potrebuje za delovanje dve žarnice, različica s premerom 48 cm pa tri.
  10. Lisboa C
    Lisboa C stropno svetilo

    Cena

    154,93 €
    Lisboa stropna svetila so elegantna in minimalistično zasnovana. Ponašajo se s tem, da so izjemno tanka in zato prostoru doprinesejo moderni videz. LED tehnologija se skriva za difuzorjem iz umetne mase, zato je svetloba enakomerna in prijetno razpršena.

    Na voljo je več velikosti. Vsaka je na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K). Nadalje se lahko odločite za svetilo z ali brez zatemnilnika. Izberete lahko tudi visečo verzijo svetila, kjer je osnovnemu kompletu dodan še sistem za obešanje.
  11. Pertino C
    Pertino C stropno svetilo

    Cena

    165,59 €
    Pertino v enem združuje eleganten design in odlično osvetlitev. Zaradi svojega minimalističnega videza se odlično poda v vsak ambient, absolutno je primerna izbira tudi za poslovne prostore. LED trak je vgrajen na notranjo stran svetila in oddaja enakomerno naravno svetlobo.

    Na voljo je v viseči in stropni izvedbi; obe pa v večih barvah in velikostih.
  12. Wan C
    Wan C

    Cena

    170,07 €
    “Wan” je japonska beseda za skledo in ravno ta oblika je osnova designa Wan svetila. Majhno, ampak izjemno univerzalno svetilo. Oddaja direktno svetlobo, vendar je izdelano na način, ki poskrbi, da ne pride do bleščanja.

    Na voljo je v črni in beli barvi, v stropni in viseči izvedbi.

Elementi 13-24 od 29

na stran
Nastavi padajočo smer