Stenska svetila

  1. Vida
    Vida stensko svetilo

    Cena

    96,75 €
    Vida je ultimativna obposteljna svetilka. Elegantnega videza in jasnega designa se poda v vsako spalnico. Opremljena je z lučko, ki jo lahko prilagodimo in rotiramo, ter si tako ustvarimo osvetlitev, ki nam kar najbolj ustreza. Kar Vidi dodaja piko na i je USB vhod, ki ga lahko uporabimo za polnjenje kompatibilnih naprav.

    Na voljo v dveh izvedbah - ena z lučko na desni strani in druga z lučko na levi strani. Obe izvedbi sta na voljo v dveh barvah.
  2. Kendo
    Kendo stensko svetilo

    Cena

    114,01 €
    Stensko svetilo v obliki kocke, ki oddaja svetlobo skozi odprtini na vrhu in na dnu. Posebno je zato, ker lahko prilagodimo velikost vsake odprtine in tako ustvarimo več različnih načinov osvetlitve. Zaradi svojega designa na steni riše prav posebne oblike in je odlična popestritev vsakega prostora.

    Na voljo v beli in črni barvi.
  3. Halo
    Halo stensko svetilo

    Cena

    121,43 €
    Prefinjeno in elegantno stensko svetilo. Steklen difuzor počiva v zlatem okvirju in prostoru doda pridih luksurioznosti. LED tehnologija oddaja prijetno razpršeno svetlobo.
  4. Box
    Box stensko svetilo

    Cena

    123,82 €
    Podolgovato stensko svetilo elegantnega videza in modernega preprostega designa. Oddaja prijetno razpršeno svetlobo.

    Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP44) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici, odlično se poda nad ogledalo.

    Na voljo je v dveh velikostih - daljši dolgi 89 cm in krajši dolgi 59 cm. Obe sta na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K).
  5. Ring W/F
    Ring W/F stensko svetilo

    Cena

    152,21 €
    Okrogla oblika svetil ni nič posebnega … dokler je iz vodoravnega položaja ne postavimo v navpičnega. Že ime nam pove, da je Ring svetilo spominja na krog, vendar ta krog v prostoru izgleda popolnoma drugače, kot smo navajeni.

    Svetlobo oddaja s pomočjo LED traku, ki je na notranji strani kroga in oddaja prijetno svetlobo. Z zatemnilnikom lahko prilagajamo intenzivnost svetlobe in ustvarimo osvetlitev, ki nam kar najbolj odgovarja.

    Ring je na voljo v viseči različici (ki posebno dobro izgleda, če imamo skupaj vsaj dva Ring svetila) in v dveh stenskih različicah (manjši s premerom 45 cm in večji s premerom 79 cm). Stenski različici lahko spremenimo tudi v talni svetili s pomočjo posebnega talnega nosilca.

    Za uporabo tudi kot talno svetilo izberite ustrezen talni nosilec - manjši za Ring s premerom 45 cm in večji za Ring s premerom 79 cm.
  6. Fosca
    Fosca stensko svetilo

    Cena

    220,52 €
    Elegantno stensko svetilo, modernega in jasnega designa. S pomočjo LED tehnologije oddaja prijetno razpršeno indirektno svetlobo in ustvarja čudovito ambientalno osvetlitev.

    Na voljo v zlati, beli in črni barvi.
  7. Estela
    Estela stensko svetilo

    Cena

    333,65 €
    Ogledalo, ki na hrbtni strani prinaša tudi prijetno razpršeno osvetlitev. Prižgemo in ugasnemo ga z dotikom na gumb. Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP44) in je primerno za uporabo v kopalnici.

    Na voljo je v dveh velikostih. Obe sta na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K).

Elementi 13-24 od 33

na stran
Nastavi padajočo smer