Namizna svetila

  1. IC T2
    IC T2 namizno svetilo

    Cena

    544,43 €
    Svetilke iz IC kolekcije so popolna kombinacija grobe industrijske preprostosti in nežnega elegantnega simbolizma. Njihova posebnost je v komaj opazni povezavi med kotnim kovinskim okvirjem in okroglim difuzorjem iz ročno narejenega stekla. Omenjeno daje vtis, da steklen difuzor breztežno lebdi ob okvirju. Oddajajo prijetno nežno svetlobo, ki jo lahko reguliramo z zatemnilnikom.

    IC svetila so na voljo v treh namiznih izvedbah, dveh talnih izvedbah, dveh visečih izvedbah in dveh izvedbah za na steno ali strop.

    Vse izvedbe so na voljo v štirih različnih barvah kovinskega okvirja - črni, srebrni, zlati in rdeči.
  2. Mayfair T
    Mayfair T namizno svetilo

    Cena

    618,05 €
    Mayfair kolekcija predstavlja modern, inovativen pristop k tradicionalnemu designu svetil. Gre za novodobno različico svetil, ki so bila značilna za 19. stoletje. V ospredju je LED vir svetlobe in mnogo različnih senčnikov, zato Mayfair zlahka umestimo v vsak dom. Oddaja prijetno nedirektno svetlobo, katere intenzivnost lahko reguliramo z zatemnilnikom.

    Mayfair je na voljo v namizni, talni in dveh visečih izvedbah. Senčnik je iz jekla ali metakrilata. Metakrilatni senčnik je na voljo v zeleni in oranžni barvi; jeklen senčnik je na voljo v grafitno sivi, zlati, bakreni in beli barvi.
  3. Palma
    Palma namizno svetilo

    Cena

    652,27 €
    Namizna svetilka, ki osvetljuje prostor s toplo nežno svetlobo. Definira jo preprosta, okrogla oblika. Krogla, ki oddaja svetlobo, je sestavljena iz dveh polovic, ki ju skupaj povezuje aluminijast obroč. Pride do zanimive kombinacije tekstur. Palma izžareva občutek domačnosti in zaradi svoje pozicije znotraj jeklenega okvirja, daje vtis, da lebdi. Ima zatemnilnik, ki omogoča regulacijo intenzivnosti svetlobe.

    Na voljo v dveh barvah: v grafitno sivi in beli.
  4. In Vitro Unplugged
    In Vitro Unplugged namizno svetilo

    Cena

    824,42 €
    In Vitro Unplugged je oblikoval Philippe Starck in rad jo opiše kot paradoks - kot nekaj čarobnega. In Vitro izgleda popolnoma prazen, vendar iz te “praznine” oddaja enega najmočnejših virov energije - svetlobo. Gre za brezčasno kombinacijo diskretne elegance in napredne tehnologije.

    In Vitro Unplugged je prenosna svetilka, ki jo lahko uporabljamo tako zunaj kot v notranjosti, prostor osvetljuje do 6 ur. Napolnimo jo s priloženim Micro-USB kablom. Svetilka omogoča tudi štiristopenjsko regulacijo svetlosti - 100% – 50% – 3% – OFF.

    Narejena je iz aluminija, ki ima posebno prevleko, ki ga ščiti pred okoljskimi vplivi. Pomembno je, da pri postavljanju in čiščenju svetilke skrbimo, da ne pride do poškodb zaščitnega sloja.

    Na voljo je v sedmih barvah: antracit, črna, rjava, temno zelena, svetlo zelena, terakota in bela. Vsaka barva je voljo v različici z bolj (2700 K) in različici z manj toplo barvo svetlobe (3000 K).

Elementi 37-40 od 40

na stran
Nastavi padajočo smer