Tolomeo R

talno svetiloAFLREAD1S-p
Začetki zgodbe o seriji svetil Tolomeo segajo v leto 1987, ko je Michele De Lucchi iskal popolno svetilo za nad svojo pisalno mizo, za katero je preživel ogromno svojega časa. Nastala je stabilna, elegantna in tehnično dovršena namizna luč, ki je 1989 prejela prestižno Compasso d’Oro nagrado za popolno kombinacijo oblikovanja in inženiringa.

Skupaj z Giancarlo Fassino je serijo razširil in danes najdemo Tolomeo svetilo za vsak prostor in priložnost. Vsem je skupna močna baza in nastavljiv senčnik. Luči so sestavljene iz aluminijastih rok, ki jih lahko poljubno nastavimo zaradi prefinjenega sistema jeklenih žic in vzmeti.

Tolomeo talna bralna svetilka se od klasične talne svetilke razlikuje v tem, da je še posebno prilagodljiva. Poleg roke s senčnikom, lahko prilagodimo tudi nosilec, ki se dviguje iz stabilne talne baze.

Konstrukcija iz aluminija in jekla zagotavlja dolgo življenjsko dobo in daje moderen videz. Na voljo je v srebrni in črni barvi.
NA ZALOGI pri dobavitelju. Dostava v 2-4 tednih. Več informacij tukaj.

Cena

372,28 €
Povpraševanje

Faktor kvalitete svetlobe: CRI 90

IP: IP20

Svetilo je na voljo brez vključene žarnice. Ob nakupu svetila se lahko odločite za nakup svetilu ustrezne žarnice energijskega razreda A++.

Material: kovina

Višina: do 167 cm

Dolžina: 23 cm

Znamka: ARTEMIDE

Okov: E27

Pri namestitvi in vzdrževanju izdelka prosimo, da sledite priloženim navodilom proizvajalca. V primeru, da so za namestitev potrebna posebna znanja, poiščite pomoč strokovnjaka. Za dodatna pojasnila smo vam vedno na voljo na info@planet-sveti.si.

Tolomeo R

talno svetiloAFLREAD1S-p