Kopalnica

 1. Yon
  Yon stropno svetilo

  Cena

  21,83 €
  Okrogla stropna vgradna luč. Vgrajena LED tehnologija oddaja enakomerno razpršeno svetlobo.

  Na voljo v manjši različici s premerom 18 cm in večji s premerom 22 cm. Vsaka je na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K).
 2. Petit
  Petit stropno svetilo

  Cena

  45,34 €
  Vgradna stropna luč, ki je zaradi svojega minimalističnega in modernega videza popolna izbira za vsak prostor. Oddaja prijetno svetlobo, ki se ne blešči.

  Na voljo v beli in črni barvi, vsaka v več različicah. Med sabo se razlikujejo po obliki senčnika in kotom oddajanja svetlobe.
 3. Cube
  Cube stropno svetilo

  Cena

  51,41 €
  Minimalističen in preprost design, ki se odlično poda v vsak prostor. Steklen difuzor oddaja prijetno razpršeno svetlobo .Popolna izbira tudi za kopalnice ali teraso, saj je oblikovana tako, da prenaša škropljenje vode.

  Na voljo v dveh velikostih.
 4. Blade
  Blade stropno svetilo

  Cena

  57,32 €
  Vgradna stropna luč, ki je zaradi svojega minimalističnega in modernega videza popolna izbira za vsak prostor. Izdelana na način, ki nudi odlično zaščito pred vplivi iz okolja (IP65), zato je primerna tudi za montažo v kopalnico, na balkon ali na teraso.

  Na voljo v beli in črni barvi, vsaka v več velikostih. Največja različica (premer 9 cm) omogoča tudi prilagajanje kota in smeri osvetlitve.
 5. Madison
  Madison stropno svetilo

  Cena

  61,61 €
  Okroglo stropno svetilo preprostega elegantnega videza. Bel difuzor iz dveh plasti stekla poskrbi za prijetno razpršeno svetlobo. Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP54) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici ali zunaj.

  Na voljo v običajni različici ali različici s senzorjem gibanja. Obe ponujata možnost prilagajanja temperature svetlobe vse od 3000 K do 6500 K.
 6. Noor
  Noor stensko svetilo

  Cena

  62,38 €
  Elegantno, minimalistično in hkrati super zmogljivo svetilo. Popolna izbira za nad kopalniško ogledalo ali delovno površino, saj je oblikovana tako, da prenaša škropljenje vode.

  Na voljo v treh različicah z različnimi stranskimi zaključki.
 7. Moon
  Moon stropno svetilo

  Cena

  81,92 €
  Okroglo stropno svetilo preprostega elegantnega videza. Bel difuzor iz dveh plasti stekla poskrbi za prijetno razpršeno svetlobo. Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP44) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici ali zunaj.

  Na voljo v več velikostih. Vsaka velikost ponuja tudi različne možnosti zatemnitve in je na voljo v različnih barvah svetlobe.
 8. Square
  Square stropno svetilo

  Cena

  82,72 €
  Kvadratno stropno svetilo preprostega elegantnega videza. Bel difuzor iz umetne mase poskrbi za prijetno razpršeno svetlobo. Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP54) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici ali zunaj.

  Na voljo v običajni različici ali različici s senzorjem gibanja. Obe ponujata možnost prilagajanja temperature svetlobe vse od 3000 K do 6500 K.
 9. Mondrian
  Mondrian stensko svetilo

  Cena

  90,33 €
  Elegantno, minimalistično in hkrati super zmogljivo svetilo z usmerjeno svetlobo. Popolna izbira za nad kopalniško ogledalo ali delovno površino, saj je oblikovana tako, da prenaša škropljenje vode.

  Na voljo v večji različici dolgi 62 cm in manjši dolgi 41,5 cm. Obe sta na voljo v črni in beli barvi.
 10. Kendo
  Kendo stensko svetilo

  Cena

  114,01 €
  Stensko svetilo v obliki kocke, ki oddaja svetlobo skozi odprtini na vrhu in na dnu. Posebno je zato, ker lahko prilagodimo velikost vsake odprtine in tako ustvarimo več različnih načinov osvetlitve. Zaradi svojega designa na steni riše prav posebne oblike in je odlična popestritev vsakega prostora.

  Na voljo v beli in črni barvi.
 11. Box
  Box stensko svetilo

  Cena

  123,82 €
  Podolgovato stensko svetilo elegantnega videza in modernega preprostega designa. Oddaja prijetno razpršeno svetlobo.

  Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP44) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici, odlično se poda nad ogledalo.

  Na voljo je v dveh velikostih - daljši dolgi 89 cm in krajši dolgi 59 cm. Obe sta na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K).

Elementi 1-12 od 18

Stran
na stran
Nastavi padajočo smer