Prostor

 1. Prisma
  Prisma viseče svetilo

  Cena

  85,50 €
  Včasih je manj več. Prisma ni nič več, kot steklen difuzor, ki se spušča v prostor z zlate rozete, ampak je vse, kar bi si lahko želeli pri viseči luči - elegantna in brezčasno lepa.
 2. Nord
  Nord viseče svetilo

  Cena

  87,39 €
  Nord je kompromis med elegantno klasičnim in vintage videzom. Črni in rjav deli, skupaj z narebranim steklom poskrbijo, da Nord svetila izgledajo prefinjeno in se odlično podajo v vsak prostor. Prinašajo prijetno osvetlitev in pridih nostalgije.

  Na voljo v večih visečih različicah - nekatere so sestavljene iz ene same luči; druge pa združujejo več luči na isti rozeti. Nord svetila namreč odlično izgledajo v skupku večih. Pri izbiri žarnic bodite pozorni, da jih izberete ustrezno število, glede na izbrano različico.
 3. Lampadina
  Lampadina namizno svetilo

  Cena

  88,77 €
  110,96 €
  Namizna svetilka Lampadina je znana po svojem industrijskem videzu s pridihom igrivosti. Že samo ime opisuje njen izgled, saj »lampadina« v italijanščini pomeni žarnica. Del žarnice je popeskan in zato Lampadina prostor osvetljuje s prijetno razpršeno svetlobo. Aluminijast podstavek služi navijanju odvečnega kabla, ki je dolg 230 cm in nam daje ogromno svobode pri postavitvi svetilke.

  Na voljo je šestih barvnih različic: bela, črna, zelena, turkizna, oranžna in vijolična.
 4. Laysan
  Laysan namizno svetilo
  Cena 92,50 €
  Laysan je namizna svetilka za tiste, ki hočete le najboljše in pričakujete kar največ. Omogoča regulacijo intenzivnosti in temperature svetlobe (od tople rumene do hladne modre) - za vsako je na voljo kar šest stopenj. Vgrajen ima časovnik in USB vhod, ki omogoča polnjenje kompatibilnih naprav. Svetilko upravljamo kar na dotik.
  Eleganten in minimalističen design v temno sivi barvi se odlično poda v vsak prostor in doprinese k modernemu in profesionalnemu videzu.
 5. Mayday
  Mayday namizno svetilo

  Cena

  95,41 €
  106,63 €
  MayDay je prav posebno vsestransko svetilo. Zaradi svojega posebnega designa ga lahko uporabimo kot namizno ali talno svetilko, lahko pa ga celo obesimo na steno ali strop.

  Lahka luč iz polipropilena ima difuzor v obliki stožca in ročaj, ki izgleda kot kavelj. Ta služi tudi navijanju odvečnega napajalnega kabla, ki je dolg 4,85 m in nam omogoča veliko svobode pri pozicioniranju svetilke. Oddaja prijetno razpršeno ambientalno svetlobo.

  Na voljo v črni in oranžni barvi, ki sta namenjeni notranji uporabi - ter v rumeni in zeleni, ki sta namenjeni zunanji uporabi in se ponašata z izdelavo, odporno na vremenske vplive.
 6. Vida
  Vida stensko svetilo

  Cena

  96,75 €
  Vida je ultimativna obposteljna svetilka. Elegantnega videza in jasnega designa se poda v vsako spalnico. Opremljena je z lučko, ki jo lahko prilagodimo in rotiramo, ter si tako ustvarimo osvetlitev, ki nam kar najbolj ustreza. Kar Vidi dodaja piko na i je USB vhod, ki ga lahko uporabimo za polnjenje kompatibilnih naprav.

  Na voljo v dveh izvedbah - ena z lučko na desni strani in druga z lučko na levi strani. Obe izvedbi sta na voljo v dveh barvah.
 7. Jam
  Jam namizno svetilo
  Cena 102,01 €
  Majhna prenosna svetilka, ki je več kot le to. Ne le, da bo prostor osvetlila - predvaja tudi glasbo! S pomočjo bluetooth se enostavno povežemo s svetilko, ki nato služi kot prenosni zvočnik. Ima celo priročno nosilo, ki nam omogoči, da jo lahko obesimo in nesemo s sabo kamorkoli.

  Omogoča nam upravljanje predvajalnika glasbe in prilagajanje intenzivnosti svetlobe. Polni se preprosto preko priloženega Micro USB kabla.

  Po tistem, ko boste preizkusili Jam, pikniki, kampiranje ali druženje na terasi ne bo več nikoli enako.
 8. Obitar S2
  Obitar S2 viseče svetilo

  Cena

  103,71 €
  Prava izbira za vse, ki želite klastično svetilo, ki je še vseeno nekaj malo drugačnega. Orbitar so v kovinski okvir ujete steklene krogle, ki oddajajo nežno razpršeno svetlobo. Kombinacija kovine in nežnega stekla ter igra oblik jih dela zares posebne.

  Na voljo je v treh visečih različicah, pri različicami z dvema difuzorjema potrebujemo dve žarnici.
 9. Boho
  Boho viseče svetilo

  Cena

  105,46 €
  Na površini steklenega senčnika Boho svetilk pride do igre teksture in lomljenja svetlobe. V kombinaciji z intenzivno rožnato zlato ali srebrno barvo, ustvarja Boho v prostoru prav posebno vzdušje.

  Na voljo v treh različnih oblikah, ki odlično izgledajo tudi združene skupaj. Vsaka izmed njih na voljo v srebrni in rožnato zlati barvi.
 10. Sicily T
  Sicily T namizno svetilo
  Cena 107,41 €
  Črna, prefinjena in elegantna. Sicily bo vsakemu prostoru prinesla moderni videz. Ni le lepa, je tudi vsestransko uporabna, saj lahko glavo svetilke, ki vsebuje LED vir svetlobe zavrtimo in tako osvetlitev prilagodimo lastnim željam.

  Na voljo v viseči, stenski, namizni in talni izvedbi; popolna izbira za vse, ki želite več različnih svetil v istem slogu.
 11. Obitar S1
  Obitar S1 viseče svetilo

  Cena

  114,64 €
  Prava izbira za vse, ki želite klastično svetilo, ki je še vseeno nekaj malo drugačnega. Orbitar so v kovinski okvir ujete steklene krogle, ki oddajajo nežno razpršeno svetlobo. Kombinacija kovine in nežnega stekla ter igra oblik jih dela zares posebne.

  Na voljo je v treh visečih različicah.

Elementi 37-48 od 129

na stran
Nastavi padajočo smer