Prostor

 1. Boston LED
  Boston LED stropno svetilo

  Cena

  66,56 €
  Moderno stropno svetilo. Eleganten in minimalističen design ga dela izjemno univerzalnega, poda se namreč v vsak prostor. Spodnji del lahko zavrtimo in svetlobo usmerimo tja, kjer jo najbolj potrebujemo.

  Na voljo v črni in beli barvi. Različica, ki si jo ravno ogledujete deluje s pomočjo integriranega LED sistema. Na voljo imamo tudi malo manjšo različico, ki za svoje delovanje uporablja GU10 žarnico.
 2. Raccio W
  Raccio W stensko svetilo

  Cena

  69,82 €
  Kolekcija Raccio je sestavljena iz svetil prefinjenega in elegantnega videza. Kovinske “palice” opremljene z LED tehnologijo so kombinacija modernega in brezčasnega designa.

  So popolna izbira za vse, ki si želite svoj dom opremiti v koherentnem videzu, saj so na voljo v več različnih visečih ter stenskih izvedbah in v Vse različice najdemo v zlati in črni barvi.
 3. Sicily W
  Sicily W stensko svetilo
  Cena 70,84 €
  Črna, prefinjena in elegantna. Sicily bo vsakemu prostoru prinesla moderni videz. Ni le lepa, je tudi vsestransko uporabna, saj lahko glavo svetilke, ki vsebuje LED vir svetlobe zavrtimo in tako osvetlitev prilagodimo lastnim željam.

  Na voljo v viseči, stenski, namizni in talni izvedbi; popolna izbira za vse, ki želite več različnih svetil v istem slogu.
 4. Astrid
  Astrid stensko svetilo

  Cena

  74,02 €
  Minimalistično stensko svetilo okrogle oblike in jasnega designa, zaradi česar je primerna za prav vsak prostor. S pomočjo LED tehnologije oddaja prijetno razpršeno indirektno svetlobo in ustvarja čudovito ambientalno osvetlitev.

  Na voljo v beli barvi in v dveh velikostih: manjši s premerom 13,5 cm in večji s premerim 18 cm.
 5. Elettra
  Elettra viseče svetilo

  Cena

  76,89 €
  Svetila Elettra spominjajo na drevesne veje, ki v prostoru visijo na finih jeklenih žicah. Jasen, minimalističen in dovršen design je dopolnjen z vrhunsko LED tehnologijo in vam omogoča, da pripeljete svetlobo točno tja, kamor si jo želite.

  Na voljo v večih visečih izvedbah in prav posebni “talni” izvedbi, ki je vpeta med tla in strop.
 6. Sicily S
  Sicily S viseče svetilo
  Cena 77,70 €
  Črna, prefinjena in elegantna. Sicily bo vsakemu prostoru prinesla moderni videz. Ni le lepa, je tudi vsestransko uporabna, saj lahko glavo svetilke, ki vsebuje LED vir svetlobe zavrtimo in tako osvetlitev prilagodimo lastnim željam.

  Na voljo v viseči, stenski, namizni in talni izvedbi; popolna izbira za vse, ki želite več različnih svetil v istem slogu.
 7. Gon
  Gon stropno svetilo

  Cena

  78,39 €
  Svetila Gon so znana predvsem po svoji vsestranskosti. LED tehnologija zagotavlja enakomerno in prijetno svetlobo, ki jo lahko zaradi posebnega sistema v bazi svetila usmerimo tja, kjer jo potrebujemo in želimo.

  Gon je na voljo kot svetilo z eno lučjo, z dvema ali s štirimi. Vsako luč v svetilu lahko prilagajamo individualno. Vsaka verzija je na voljo v beli in črni barvi.
 8. Senda
  Senda stensko svetilo

  Cena

  78,99 €
  Majhna in nevpadljiva stenska svetilka, ki se odlično poda na rob postelje ali kjerkoli drugje, kjer želite točkovno osvetlitev. Oddaja prijetno enakomerno svetlobo. Ima tudi USB vhod, ki omogoča polnjenje kompatibilnih naprav.

  Na voljo v črni in beli barvi.
 9. Moon
  Moon stropno svetilo

  Cena

  81,92 €
  Okroglo stropno svetilo preprostega elegantnega videza. Bel difuzor iz dveh plasti stekla poskrbi za prijetno razpršeno svetlobo. Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP44) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici ali zunaj.

  Na voljo v več velikostih. Vsaka velikost ponuja tudi različne možnosti zatemnitve in je na voljo v različnih barvah svetlobe.
 10. Square
  Square stropno svetilo

  Cena

  82,72 €
  Kvadratno stropno svetilo preprostega elegantnega videza. Bel difuzor iz umetne mase poskrbi za prijetno razpršeno svetlobo. Zaradi svojega posebnega načina izdelave je zaščiteno pred vplivi iz okolja (IP54) in je primerno tudi za uporabo v kopalnici ali zunaj.

  Na voljo v običajni različici ali različici s senzorjem gibanja. Obe ponujata možnost prilagajanja temperature svetlobe vse od 3000 K do 6500 K.
 11. Mond
  Mond viseče svetilo

  Cena

  85,06 €
  Mond je kompromis med elegantno klasičnim in vintage videzom. Spominja na luči, ki so osvetljevale domove naših babic. Zlata rozeta in narebrano steklo poskrbita, da Mond svetila izgledajo prefinjeno in se odlično podajo v vsak prostor.

  Na voljo v štirih visečih različicah - treh enojnih in eni, ki združuje vse tri. Mond luči namreč fantastično izgledajo v skupku večih. Pri izbiri žarnic bodite pozorni, da jih izberete ustrezno število; največja različica potrebuje tri žarnice, manjše pa eno.

Elementi 25-36 od 129

na stran
Nastavi padajočo smer