Prostor

  1. Mayfair S
    Mayfair S viseče svetilo

    Cena

    733,16 €
    Mayfair kolekcija predstavlja modern, inovativen pristop k tradicionalnemu designu svetil. Gre za novodobno različico svetil, ki so bila značilna za 19. stoletje. V ospredju je LED vir svetlobe in mnogo različnih senčnikov, zato Mayfair zlahka umestimo v vsak dom. Oddaja prijetno nedirektno svetlobo, katere intenzivnost lahko reguliramo z zatemnilnikom.

    Mayfair je na voljo v namizni, talni in dveh visečih izvedbah. Senčnik je iz jekla ali metakrilata. Metakrilatni senčnik je na voljo v zeleni in oranžni barvi; jeklen senčnik je na voljo v grafitno sivi, zlati, bakreni in beli barvi.
  2. North S
    North S viseče svetilo

    Cena

    847,23 €
    North viseče svetilo je znano po trikotni obliki aluminijastega senčila. Preprost in eleganten design odlično dopolni vsako jedilnico ali dnevno sobo. LED vir svetlobe lahko po želji zatemnimo in tako poskrbimo za osvetlitev po naših željah.

    North je na voljo v štirih barvah: črni, beli, bež in modri. Maksimalna dolžina kabla je dva metra.
  3. 265
    265 stensko svetilo

    Cena

    977,89 €
    Stenska luč 265 se ponaša z dolgo, nastavljivo, jekleno roko, ki seže več kot dva metra daleč v prostor. Na eni strani imamo protiutež iz litega železa, na drugi pa glavo luči, ki jo lahko zavrtimo v vse smeri. Ta unikaten design kljubuje zakonom težnosti in premika meje klasičnega videza svetil. Zaradi svoje elegance in vsestranskosti je 265 primerna za osvetlitev vseh vrst prostorov - od delovnih sob do dnevnih sob, njena dolga kovinska roka pa lahko odlično osvetli tudi jedilno mizo.

    Na voljo v beli in črni barvi.
  4. North W
    North W stensko svetilo

    Cena

    1.711,05 €
    North stensko svetilo je unikatna sinteza med visečim in stenskim svetilom. Trikotni aluminijast difuzor visi s skoraj nevidnega kabla, ki je pritrjen na tanko roko iz karbonskih vlaken, ki je nameščena na zid. North je posebno primeren za odprtejše prostore, ki jih bo osvetlil s prijetno usmerjeno svetlobo. Intenzivnost te lahko prilagajamo z zatemnilnikom.

    North je na voljo v štirih barvah: črni, beli, bež in modri.

Elementi 73-78 od 78

na stran
Nastavi padajočo smer