Prostor

  1. North S
    North S viseče svetilo

    Cena

    847,23 €
    North viseče svetilo je znano po trikotni obliki aluminijastega senčila. Preprost in eleganten design odlično dopolni vsako jedilnico ali dnevno sobo. LED vir svetlobe lahko po želji zatemnimo in tako poskrbimo za osvetlitev po naših željah.

    North je na voljo v štirih barvah: črni, beli, bež in modri. Maksimalna dolžina kabla je dva metra.
  2. Tolomeo Mega F LED
    Tolomeo Mega F LED talno svetilo

    Cena

    860,71 €
    Začetki zgodbe o seriji svetil Tolomeo segajo v leto 1987, ko je Michele De Lucchi iskal popolno svetilo za nad svojo pisalno mizo, za katero je preživel ogromno svojega časa. Nastala je stabilna, elegantna in tehnično dovršena namizna luč, ki je 1989 prejela prestižno Compasso d’Oro nagrado za popolno kombinacijo oblikovanja in inženiringa.

    Skupaj z Giancarlo Fassino je serijo razširil in danes najdemo Tolomeo svetilo za vsak prostor in priložnost. Vsem je skupna močna baza in nastavljiv senčnik. Luči so sestavljene iz aluminijastih rok, ki jih lahko poljubno nastavimo zaradi prefinjenega sistema jeklenih žic in vzmeti.

    Mega različica talne Tolomeo svetilke je namenjena vsem tistim, ki si želite bolj opazno svetilo z več prezence, kot je ponuja klasičen Tolomeo. Prilagodljivosti, eleganci in dovršenemu designu se pridružuje večji senčnik, ki bo vašemu prostoru dodal še več osebnosti in dodatno osvetlitev.

    Na voljo v srebrni barvi s senčnikom iz svile ali pergamentnega papirja ter v črni s senčnikom iz črnega tekstila.
  3. 265
    265 stensko svetilo

    Cena

    977,89 €
    Stenska luč 265 se ponaša z dolgo, nastavljivo, jekleno roko, ki seže več kot dva metra daleč v prostor. Na eni strani imamo protiutež iz litega železa, na drugi pa glavo luči, ki jo lahko zavrtimo v vse smeri. Ta unikaten design kljubuje zakonom težnosti in premika meje klasičnega videza svetil. Zaradi svoje elegance in vsestranskosti je 265 primerna za osvetlitev vseh vrst prostorov - od delovnih sob do dnevnih sob, njena dolga kovinska roka pa lahko odlično osvetli tudi jedilno mizo.

    Na voljo v beli in črni barvi.
  4. IC F2
    IC F2 talno svetilo

    Cena

    977,89 €
    Svetilke iz IC kolekcije so popolna kombinacija grobe industrijske preprostosti in nežnega elegantnega simbolizma. Njihova posebnost je v komaj opazni povezavi med kotnim kovinskim okvirjem in okroglim difuzorjem iz ročno narejenega stekla. Omenjeno daje vtis, da steklen difuzor breztežno lebdi ob okvirju. Oddajajo prijetno nežno svetlobo, ki jo lahko reguliramo z zatemnilnikom.

    IC svetila so na voljo v treh namiznih izvedbah, dveh talnih izvedbah, dveh visečih izvedbah in dveh izvedbah za na steno ali strop.

    Vse izvedbe so na voljo v štirih različnih barvah kovinskega okvirja - črni, srebrni, zlati in rdeči.
  5. Mayfair F
    Mayfair F talno svetilo

    Cena

    984,11 €
    Mayfair kolekcija predstavlja modern, inovativen pristop k tradicionalnemu designu svetil. Gre za novodobno različico svetil, ki so bila značilna za 19. stoletje. V ospredju je LED vir svetlobe in mnogo različnih senčnikov, zato Mayfair zlahka umestimo v vsak dom. Oddaja prijetno nedirektno svetlobo, katere intenzivnost lahko reguliramo z zatemnilnikom.

    Mayfair je na voljo v namizni, talni in dveh visečih izvedbah. Senčnik je iz jekla ali metakrilata. Metakrilatni senčnik je na voljo v zeleni in oranžni barvi; jeklen senčnik je na voljo v grafitno sivi, zlati, bakreni in beli barvi.
  6. Onix
    Onix stensko svetilo

    Cena

    1.034,93 €
    Ogledalo, ki je obrobljeno z LED tehnologijo, ki prostor osvetljuje s prijetno razpršeno svetlobo. Prižgemo in ugasnemo ga z dotikom na gumb.

    Na voljo v dveh različicah - eni s toplejšo rumeno svetlobo (3000 K) in drugi z bolj nevtralno belo svetlobo (4000 K).
  7. Captain Flint
    Captain Flint talno svetilo

    Cena

    1.351,21 €
    Captain Flint je vsestranska talna luč, ki jo lahko uporabimo za ambientalno osvetlitev prostora ali kot namensko luč za branje in druge aktivnosti. Zaradi možnosti zatemnjevanja in vrtljive glave v obliki stožca lahko prilagajamo intenzivnost svetlobe in izbiramo med direktno in indirektno svetlobo.

    Telo svetilke je narejeno iz jekla ali brušene medenine. Podstavek je iz marmorja, ki celotni svetilki doda pridih luksurioznosti.
  8. North W
    North W stensko svetilo

    Cena

    1.711,05 €
    North stensko svetilo je unikatna sinteza med visečim in stenskim svetilom. Trikotni aluminijast difuzor visi s skoraj nevidnega kabla, ki je pritrjen na tanko roko iz karbonskih vlaken, ki je nameščena na zid. North je posebno primeren za odprtejše prostore, ki jih bo osvetlil s prijetno usmerjeno svetlobo. Intenzivnost te lahko prilagajamo z zatemnilnikom.

    North je na voljo v štirih barvah: črni, beli, bež in modri.

Elementi 145-154 od 154

na stran
Nastavi padajočo smer