Pogosta vprašanja

Kako opravim nakup?

Nakup opravite tako, kot v vsaki drugi spletni trgovini. Vsi izdelki, ki ste jih izbrali, vas čakajo v košarici. Ko ste zadovoljni z izborom, obiščete košarico, izberete način plačila in naslov za dostavo, ter samo potrdite nakup. Če imate kupon za popust, ga vnesete v označeno polje, preden zaključite plačilo.

Po elektronski pošti boste takoj prejeli potrdilo o prejemu naročila. Takoj ko preverimo dobavljivost vseh izdelkov, prejmete tudi potrdilo o naročilu. Ko bodo izdelki odpremeljeni predvideni rok dostave.

Če se za nakup ne odločim takoj, kako dolgo me bodo izdelki čakali v košarici?

Izdelki vas čakajo v košarici dokler ne poteče vaša uporabniška seja (okoli 20 minut po prenehanju aktivnosti. Če ste si ustvarili uporabniški profil in ste izbor opravili medtem ko ste prijavljeni v spletno trgovino, vas bodo izdelki čakali neomejen čas.

Katere so prednosti če se registriram kot uporabnik?

Prednosti je več:

  • ni vam potrebno vsakič znova vnašati naslova za dostavo in podatkov za plačilo
  • izbrani izdelki vas čakajo v košarici neomejeno časa
  • imeli boste dostop do ekskluzivnih ponudb in popustov na izdelke

Poleg vsega naštetega, pa vam za dobrodošlico ob registraciji podarimo kupon za 10% popust pri naslednjem nakupu, ki je veljaven 3 mesece.

Kaj naredim, če se mi zatakne pri postopku nakupa?

Če pri uporabi spletne trgovine naletite na kakšnokoli težavo, vam bomo vedno z veseljem priskočili na pomoč na telefonski številki za podporo uporabnikom +386 40 219 749, kjer smo dosegljivi vsak delovnik med 8. in 16. uro, vedno pa nam lahko pišete na podpora@planet-svetil.si. Obljubimo, da vam bomo odgovorili kar najhitreje.

Kako vem, če je izbrani izdelek primeren?

Na naši strani z nasveti (najdete jo na povezavi “Ambienti”) redno objavljamo informacije, ki so vam lahko v pomoč pri izbiri pravega svetila. Če pa se znajdete v hujši dilemi, vam bomo vedno z veseljem pomagali z bolj natančnim nasvetom. Na povezavi “Svetovanje” izpolnite obrazec, ali pa nam pošljite vprašanje na podpora@planet-svetil.si.

Kako je z dostavo?

Izdelke, ki so na zalogi pri nas, vam na katerikoli naslov v Sloveniji dostavimo v 3 dneh. Izdelke, ki so na zalogi pri dobavitelju, vam po naročilu dostavimo v obdobju od 2- 4 tednov. Na ta način vam lahko omogočimo brezplačno dostavo, hkrati pa vaše izdelke skrbno dostavimo skupaj z ostalimi naročili in tako ohranjamo naš planet čistejši in s tem zmanjšujemo ogljični odtis. Hvala, da z razumevanjem prispevate k ohranitvi našega planeta.