Pametni dom

  1. Pametni Zigbee senzor gibanja
    Pametni Zigbee senzor gibanja
    Cena 60,89 €
    Pametni senzor gibanja, ki se enostavno poveže s katerim od Zigbee pametnih krmilnikov. Nicera senzor in Fresnel leča zagotavljata, da je senzor izjemno natančen in občutljiv. Alarm se sproži tudi v primeru poskusa odstranitve senzorja. Enostavna namestitev brez vrtanja. Primeren je za uporabo v pisarnah, hotelih, trgovinah in zasebnih nastanitvah. Upravljanje preko aplikacije.
  2. Pametna Zigbee sirena
    Pametna Zigbee sirena
    Cena 69,88 €
    Pametna notranja sirena, ki odlično deluje z ostalimi Zigbee napravami. Oddaja zvočni in svetlobni alarm. Glasnost alarma je 95db (na razdalji 1 meter).

    Deluje tudi v primeru izpada električne energije (do 12 ur).

    Uporabljamo jo lahko tudi kot ojačevalec WiFi signala.

    Primerena je za uporabo v pisarnah, hotelih, trgovinah in zasebnih nastanitvah.

    Upravljanje preko aplikacije.
  3. Pametni Zigbee senzor prisotnosti + senzor svetilnosti
    Pametni Zigbee senzor prisotnosti + senzor svetilnosti
    Cena 70,29 €
    Pametni senzor prisotnosti, ki se enostavno poveže s katerim od Zigbee pametnih krmilnikov. Deluje tako, da se prižge, ko je nekdo v prostoru. Za aktivacijo ni potrebno gibanje. Nicera senzor in Fresnel leča zagotavljata, da je senzor izjemno natančen in občutljiv. Alarm se sproži tudi v primeru poskusa odstranitve senzorja. Enostavna namestitev brez vrtanja. Primeren je za uporabo v pisarnah, hotelih, trgovinah in zasebnih nastanitvah. Upravljanje preko aplikacije.
  4. Pametno Zigbee vozlišče
    Pametno Zigbee vozlišče
    Cena 98,89 €
    Naprava, ki deluje kot center vašega pametnega doma z Linux operacijskim sistemom.

    Omogoča povezovanje z več kot 50 različnimi Zigbee pametnimi napravami hkrati - požarnimi alarmi, senzorji za vrata, zavesami, lučmi, stikali, ...

    Zagotavlja visok nivo varnosti, saj uporablja 128-bitno AES enkripcijo.

    Primeren je za uporabo v pisarnah, hotelih, trgovinah in zasebnih nastanitvah.

    Upravljanje preko aplikacije.
  5. Pametno Zigbee vozlišče
    Pametno Zigbee vozlišče
    Cena 130,76 €
    Naprava, ki deluje kot center vašega pametnega doma.

    Vgrajen WiFi modul omogoča direktno povezovanje na obstoječ WiFi.

    Naprava je kompatibilna s številnimi drugimi Zigbee pametnimi napravami - merilniki vlažnosti, požarnimi senzorji, zavesami, lučmi ...

    Vgrajeno ima tudi fukcijo alarma in lahko uporabnika opozarja na različne spremembe v okolju. Služi tudi kot nočna lučka.

    Primeren je za uporabo v pisarnah, hotelih, trgovinah in zasebnih nastanitvah.

    Upravljanje preko aplikacije.
  6. Pametni Zigbee CO senzor
    Pametni Zigbee CO senzor
    Cena 136,08 €
    Pametni senzor za zaznavanje ogljikovega monoksida z izjemno nizko porabo energije in Zigbee tehnologijo. Deluje z japonskim FIGARO elektrokemičnim senzorjem, zaradi katerega je izjemno natančen. Ob zaznavi dima začne rdeče utripati in oddajati zvočni signal. Enostavna namestitev brez vrtanja. Opozori pred izpraznitvijo baterije. Primeren je za uporabo v pisarnah, hotelih, trgovinah in zasebnih nastanitvah. Občutljivost alarma: 30 ppm (120 min alarm) 50 ppm (60-90 min alarm) 100 ppm (10-40 min alarm) 300 ppm (3 min alarm) Glasnost alarma: > 85 db / 3 m
  7. Pametni Zigbee senzor kakovosti zraka in CO2 detektor
    Pametni Zigbee senzor kakovosti zraka in CO2 detektor
    Cena 149,15 €
    Pametni merilec kakovosti zraka meri prisotnost CO2 ter temperaturo in vlažnost. Deluje na podlagi ABC samokalibracije. Vsebuje NDIR senzor, ki ima življenjsko dobo do 10 let. Razpon zaznave je med 400 - 5000 ppm. Sami lahko prilagodimo mejne vrednosti, ki sprožijo zvočni in svetlobni alarm. Prikazuje tudi čas in datum. Namestimo ga lahko na steno ali uporabimo nosilec in ga odložimo na katerokoli ravno površino. Primeren je za uporabo v pisarnah, hotelih, trgovinah in zasebnih nastanitvah. Upravljanje preko aplikacije, ki zbira podatke o kvaliteti zraka in jih posreduje središču vašega pametnega doma.
  8. Pametni Zigbee senzor prisotnosti
    Pametni Zigbee senzor prisotnosti
    Cena 153,65 €
    Pametni senzor prisotnosti, ki se enostavno poveže z Zigbee pametnimi krmilniki. Deluje tako, da se prižge, ko je nekdo v prostoru. Za aktivacijo ni potrebno gibanje. Zaznava tudi dihanje. Vgrajen ima tudi senzor za svetlobo. Povezuje se lahko z drugimi napravami v omrežju in jih po potrebi aktivira. Primeren je za uporabo v pisarnah, hotelih, trgovinah in zasebnih nastanitvah. Upravljanje preko aplikacije.

Elementi 13-22 od 22

Stran
na stran
Nastavi padajočo smer