PRINESITE SVETLOBO V VSAK PROSTOR

PRINESITE SVETLOBO V VSAK PROSTOR

Svetloba in glasba, nekaj, kar nas obdaja med našim vsakdanom. Z butično ponudbo prenosnih svetil skrbimo, da je vsako vaše doživetje obdano s pravo mero svetlobe in prijetne glasbe, ki jo v danem trenutku potrebujete. Preverite našo ponudbo…

PRINESITE SVETLOBO V VSAK PROSTOR

Take Me

Že samo ime pove, da je to svetilo, ki ga boste želeli vzeti s sabo povsod. Ne le, da bo s prijetno ambientalno svetlobo prijetno osvetlila vsak prostor, Take Me predvaja tudi glasbo! Do kar 8 ur bo osvetljevala prostor in predvajala glasbo s katerekoli naprave, ki jo povežemo preko bluetootha. Priložen daljinec nam omogoča popolno kontrolo nad svetilom - spreminjamo lahko intenzivnost in barvo osvetlitve (izberemo lahko katerokoli barvo mavrice), upravljamo s predvajalnikom glasbe in celo vključimo različne vzorce osvetlitve. Zaradi posebnega načina izdelave Take Me prenaša pršenje vode (IP44) in ga lahko uporabljamo brez skrbi tudi zunaj.

Več o tem...

June T

June zunanje svetilke so svojo inspiracijo črpale iz tradicionalnih lantern. Namizna svetilka je lahka, prenosna in polnilna in kot taka popolna za osvetlitev terase, vrta ali balkona. Oddaja toplo ambientalno svetlobo. Na maksimalni intenzivnosti sveti 6 ur, na nižji pa do 18. Polni se preko USB kabla. Na voljo je tudi komplet treh svetilk v setu s podstavkom, ki hkrati služi kot polnilna postaja.

Več o tem...

In Vitro Unplugged

In Vitro Unplugged je oblikoval Philippe Starck in rad jo opiše kot paradoks - kot nekaj čarobnega. In Vitro izgleda popolnoma prazen, vendar iz te “praznine” oddaja enega najmočnejših virov energije - svetlobo. Gre za brezčasno kombinacijo diskretne elegance in napredne tehnologije. In Vitro Unplugged je prenosna svetilka, ki jo lahko uporabljamo tako zunaj kot v notranjosti, prostor osvetljuje do 6 ur.

Več o tem...

Last Order

Last Order je stilska majhna polnilna prenosna lučka. Zlahka jo uporabimo za osvetlitev v vseh situacijah - na pikniku, vrtu, terasi ali kjerkoli v notranjosti. Svetilko popolnoma napolnimo v samo treh urah: Na polni intenzivnosti osvetljuje prostor do 6 ur - na znižani pa tudi do 24 ur. Svetlobo oddaja skozi elegantno stekleno bazo, ki po videzu spominja na antični steber. Stekleni del je na voljo v dveh različicah - gladki, ki daje luči bolj sodoben videz in narebrani, ki daje vtis brezčasne elegance.

Več o tem...

Gople Portable

Z Gople prenosno svetilko boste lahko prinesli svetlobo v vsak prostor. Polni se le tri ure, nato pa nudi impresivnih 32 ur delovanja. Vsak element Gople je oblikovan tako, da zagotavlja najvišjo kvaliteto svetlobe in hkrati nizko porabo energije. Svetloba, ki jo oddaja, je nežna in razpršena. Omogočena je tudi regulacija intenzivnosti svetlobe.

Več o tem...