DVOŽIVKE

DVOŽIVKE

Če (tako kot mi) vsak večer iščete polnilec za mobilni telefon, so naša svetila Alema, Senda in Vida z vgrajeno USB vtičnico, kot ustvarjena za vas. Za vse, ki se želite enkrat za vselej odkrižati kablov, pa Sylvana in Like ponujata tudi polnjenje preko indukcijske zanke. Pa lahko noč …

DVOŽIVKE

Alema

Alema je ultimativna obposteljna svetilka. Elegantnega videza in in funkcionalnega designa, ki se poda v vsako spalnico. Čeprav je klasičnega videza, je skrajno moderna. Ima USB vhod, ki ga lahko uporabimo za polnjenje kompatibilnih naprav. Na spodnjem delu ima celo priročno poličko za odlaganje naprav ali drugih malenkosti.

Več o tem...

Vida

Vida je ultimativna obposteljna svetilka. Elegantnega videza in jasnega designa se poda v vsako spalnico. Opremljena je z lučko, ki jo lahko prilagodimo in rotiramo, ter si tako ustvarimo osvetlitev, ki nam kar najbolj ustreza. Kar Vidi dodaja piko na i je USB vhod, ki ga lahko uporabimo za polnjenje kompatibilnih naprav.

Več o tem...

Sylvana

Popolna kombinacija med obposteljno poličko, svetilom in polnilcem. Bel steklen difuzor bo poskrbel za prijetno razpršeno svetlobo, na kovinsko poličko pa lahko odložite najljubšo knjigo ali katero izmed naprav, ki jih lahko polnite preko USB vhoda ali pa kar z brezžičnim polnilcem.

Več o tem...

Senda

Majhna in nevpadljiva stenska svetilka, ki se odlično poda na rob postelje ali kjerkoli drugje, kjer želite točkovno osvetlitev. Oddaja prijetno enakomerno svetlobo. Ima tudi USB vhod, ki omogoča polnjenje kompatibilnih naprav.

Več o tem...

Like

Like je še ena naših dvoživk - svetilo in polnilna postaja v enem. Bel steklen difuzor se dviga z aluminijaste baze, ki služi kot brezžični polnilec za kompatibilne naprave. Na bazi najdemo tudi USB vhod, ki prav tako omogoča polnjene. Svetloba, ki jo Like oddaja je prijetna in razpršena.

Več o tem...